Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
Ahojte,prosim Vas komu treba poslat balicky? Hladam,hladam .... je tu niekde aj adresa? Potrebujem to poslat cim skor,potom uz nebudem moct ... dakujeeeeeem
@pastelka13 neviem :( a už si zverejnila hotové aktivity? mohla by si ešte raz?
@pastelka13 mne treba posielat balicky - ale zhrnutu info spravu este nemam - kedze je cas .... trebalo dohodnut zvysok .... napis mi IP .
@mima1311 ahoj,este to nafotim,zverejnim a potom ti napisem🙂
Cchem urobit taku cuchovu aktivitu, ze v gaze budu rozne vone (skorica, klinceky a pod) a k tomu v priesvitnych vrecuskach budu tie veci na priradovanie... A okrem toho mame doma kopu aktivit, kde su kadejake drobnosti, a neznasam ked sa len tak daju do velkeho sacku s vacsimi 'suciastkami', tak uz dlho hladam tieto mensie priesvitne sacky a nikde neviem najst 🙂
Ahojteee,
sakris zenyyy - co clovek mieni, pan boh meni a zdravie tiez.... Po 6 dnoch som dnes s mladsim doma z nemocnice, prvu aktivitu pre vas mam spravenu ale z druhej mam len vytlacene tie cislice. Do kartonu som sa ani nedostala - kedze tiez ako klasika nechala som si to na tento tyzden a takto sa to zvrtlo. Zajtra resp. v nedelu zbehnem do obchodakov obehat a zohnat ten karton - nech buduci tyzden to dorobim raz dva. Nech nemeskam, neviem ako to postiham, ale dam do toho vsetko nech to spravim- kedze cakaju nas buduci tyzden kazdodenne vysetrenia s malinkym......
Poprosim vas , zeby sme sa dohodli na posielani balickov ... pekne v klude kto ma uz moze poslat , kto nie , nech pracuje --- som o tom presvedcena ze kazda robi to , co je v jej silach - cize ak niekto este caka material , ci sa mu nedario alebo osobne problemi - dajte vediet ... inak plati orientacne datum do konca dalsieho tyzdna - respektive do konca mesiaca ....
Potom vas poprosim
- zohnat si krabicu vo formate minimalne A4 , az sa tam vmesia aj vacsie aktivitky a nemusia sa krcit ...
- dorucovaci listok nemusite vkladat - vypisem to elektronicky a vytlacim
- do krabice vlozte baliaci papier , do ktoreho vam vasu krabicu zasa zabalim , kedze uz bude popisana
- pokial vlozite do krabice aj nieco pre niekoho individualne - OZNACTE to
- poslite aj aktivitky vyrobene pre vas - je nas 8 - cize kazda ich poslete 16 - inac by som v tom mala zmatok
- do obalky ci sacka vlozte peniazky na postovne - to si este odsuhlasime
Kto uz bude mat nachystane a bude chciet poslat - napiste mi IP - dam vam adresu - bude to pre mna uz aj rovno avizo , ze mam cakat zasielku ...
Teraz k tomu postovnemu - kolko myslite ze tie balicky budu mat ? do 2 kg sa zmestime za2,80 ? _16 aktivit + krabica _ ci to bude nad dve kila za 3,20 ? + poprosim este sa dohodnut na par centov navyse na pasku a benzin ...
@avalsorim a pre mna tych 40minisackov? Uz si pisala a prehliadla som?
@mima1311 ja sa ospravedlnujem ale ja poslem iba aktivity pre ostatne, ja som mojim detom dala vyrobene prototypy, uz sa s nimi hraju a nie su uz v 100%nom stave tak nechcem ich teraz zabalit a poslat....
Ja pribalim mensiu aktivitu do sacku k vacsej aktivite (ale bude v separe sacku takze sa nepomiesaju) takze odo mna budes mat 7balickov pre 7 bab... Takze by v tom nemal byt moc velky chaos. Aj na krabicu z vnutornej strany ti napisem moj nick a ktore aktivity su moje, aby si to mala jednoduchsie. A ten podaci listok fakt nechces? Nemusela by si ich 7vypisovat.
Podla mna sa zmestime do 2kg, ved nas nie je vela, a suhlasim s 3,50.

@avalsorim o.k. poslem