icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

mimca20
26. nov 2014

Tak nakoniec to vsetko pekne stiham v piatok odoslat naraz - dnes som si dala nocnu a dnes takisto a finiiis 🙂. Jaaaj bozinecku ja som jak slimaak .

zisu
26. nov 2014

@mimca20 vdaka a zelam vela sil

mimca20
26. nov 2014

@zisu No vsetko sa utrasie verim tomu - pridu dalsie starosti ale to uz zvladneme /rehabilitacie, liecenie..), hlavne ze zijeme a sme spolu.

mimca20
1. dec 2014

Tak baby, kedze manzel to skomolil v piatok a neodoslal mi balik, tak som to dnes rano napravila ja osobne. Uz je to poslane k Mime. Mimi tebe pisnem ohladne co som tam dala navyse aby si nemala zmätok zajtra ked balik rozbalis kde co ma ist OK???? Dufam, ze sa vam aktivity budu pacit.

vampgirl
1. dec 2014

@mimca20 huraaaa tie cislice vyzeraju super!

mimca20
2. dec 2014

@mima1311 Ahoj, nestihala som ti pisnut IP na ozrejmenie obsahu balika. Tak to robim teraz tu na rychlo:
mas tam 5,10e (3,50postovne pre teba a ten zvysok 1,60e daj prosim ta do balicka mamicke, ktora mi kupila tie sacky). Tebe som prihodila teplaciky, len traktor ti musim posielat osobitne - nevmestil sa mi a vecsiu krabicu som nemala doma, az maxi krabice. Inak idem presondovat prve stranky - lebo jednej som to 4zlozkove farebne puzzle robila na karton (ona aj pisala, ze moze byt tak. Len idem pozriet jej nick, aby si to mala). A este prosba, zistila som po zalaminovani veci - ze jedna z vas tie 4zlozkove puzzle ma o 4ks menej (zle som pocitala, ked som si to doma tlacila). S tebou som v kontakte uzsom, viackrat - mozem s tvojim dovolenim to 4zlozkove puzzle dokoncit pre teba a pripravim ti to s traktorom, moze byt???
A OSTATNE BABY - karty s cislicami a asi 4farby puzzle mate zalaminovane v celku, ked som sa pytala v obchode ci to mam rozstrihat, ze nie nemusim. Tak si to rozstrihnite.

mimca20
2. dec 2014

@mima1311 Nasla som, tie puzzle jedny co som robila na karton idu pre @vampgirl (vsakze? Ci?Aspon tak som nasla nasu komunikaciu na zaciatku)

vampgirl
2. dec 2014

@mimca20 ano 🙂

mima1311
autor
3. dec 2014

Posledna aktivitka prave dorazila - idem sa pustit do toho a zajtra to uz poleti k vam 🙂

mima1311
autor
3. dec 2014
mima1311
autor
3. dec 2014

@luciah1 Ahoj , ty si mi nenapisala do IP spatnu adresu 🙂 - prosim napis mi ju ....

@mimca20 , @lyrrya , @zisu , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim kocky pobalene , nachystane na zajtra

@mimca20 davam info , tu jednu aktivitku co su z polovice karticky - teda som nechala sebe 🙂 , ale pri sackovani som zistila ze ti chyba v jednej aktivitke to 4 zlozkove puzzle jeden dielik z cervenej sady 😒 , ja som to zabalila do balicka - teraz neviem uz ktorej mamine to islo - vsak ona sa ozve po otvoreni balicka , tak sa uz spolu dohodnite potom ako co .... nasackovala som ti to do mensich sackov puzzle a do vacsich hodiny - lebo predloha kartonova bola nadoraz a do mensej by sa to nedalo zavriet - zvysok mas v krabici ...

Kocky snad som nic nedoplietla , lebo teraz sa mi to strasne zle robilo , kedze to dlho stalo a uz som stratila prehlad aky som mala ked som triedila prve aktivitky ....prosim potom kazdu info o prijati balicka ....

mimca20
3. dec 2014

@mima1311 Ok. Jaaajj uz vieeem teraz si spominam ten jeden dielik - ten po zalaminovani trosilinku na rohu povolil, ak si dobre pametam a mam ho bokom. Chcela som zlepit resp. vytlacit a zalaminovat nove - vidiiiisss, mala som to na pameti a neopravila. Doriesim s tou dotycnou, ktora to bude mat v balicku OK.

luciah1
5. dec 2014

Ahoj kočeny 🙂 Balíček došiel. Urobili ste úžasné veci 😀 celý deň sme sa hrali . Ďakujem a želám pekné sviatky 🙂

lyrrya
6. dec 2014

@mima1311 balik nam dnes dosiel 😉 teda baby spravili ste nam Mikulasa 😎 hrali sme sa pol dna, a ked sme dosli k poslednej aktivite, chcel zacat odznova 😀 teraz sa nam to super sikne, kedze sme zavreti chori doma. dakujem za vymenu
@luciah1
@mimca20 @zisu , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim

mima1311
autor
6. dec 2014

@luciah1
@lyrrya Kocky to ma tesi - tak verim ze zvysne zienky urcite v pondelok - asi vasim smerom mate sikovnych dorucovatelov 🙂 - co som pozerala na podaci harok - este dvom maminam sa pokusali dodat , no nezastihli ich ...
Tak krasne chvilky pri aktivitkach 🙂

avalsorim
6. dec 2014

Ahojte, aj ku nám dorazil včera balíček 🙂 krásne hry ste urobili 🙂 Ale ešte ich Zuzanka nevidela, lebo ich dostane až pod stromček 🙂 Aj peniažky dorazili 🙂

lyrrya
7. dec 2014

@avalsorim moj si prebral balik od dorucovatela,to sa nedalo nijak utajit 🙂 a hned sa ma pytal,ci tam mam klbka 😀 aky bol rad, ze tam je nieco prenho

avalsorim
7. dec 2014

@lyrrya aj Zuzanka, ale potom na to zabudla, lebo sme išli von 🙂

zisu
7. dec 2014

no, my zatial nemame nic☹ tak verim, ze zajtra

vampgirl
8. dec 2014

@luciah1, @lyrrya, @mimca20, @zisu , @pastelka13, @avalsorim, @mima1311
My sme si balik vyzdvhli v nedelu. Dakujeme vsetkym za krasne aktivity (niektore vyzeraju uzasne pracne, klobuk dole!) a @mima1311 dakujeme za super organizaciu!
Zatial top je u nas vesmir, ten je perfetkny 🙂

mimca20
8. dec 2014

Ja idem po balik az zajtra rano na postu, klasika dorucovatel prifrcal autom, ani nezazvonil len rovno hodil zlty listok do schranky a vsetko. Uz sa tesime tesime aj myyyy. Len mi pisnite baba, ktorej chyba ta jedna cast z cerveneho 4puzzle

pastelka13
8. dec 2014

Dakujeme maminky, ste naozaj sikulky 🙂

zisu
9. dec 2014

no, baby, ja zatial tisko zavidim 🙂 a dufam, ze dnes sa budeme tesit aj my🙂

mima1311
autor
9. dec 2014

@zisu fiiiiha a co tebe tak bludi ... pozerala som podla podacieho cisla a vsetci uz maju a tebe donesu az dnes ..
Zásielka prevzatá na doručenie
Dnes 08:42
Zásielka podaná na pošte Skalité
4. december 2014 10:00

zisu
9. dec 2014

@mima1311 akurat som sa ti chystala pisat a poprosit ta, aby si mi to pozrela...prisli sme od lekarky, hned som nurila nos do schranky a tam NIC...ziadne upozornenie, jedine, ze by este nechodila...

vdaka, dam vediet

mima1311
autor
9. dec 2014

@zisu no je to velmi dlho od stvrtka ☹ , tak snad dnes naisto - lebo uz vsetci maju co som pozerala ...

zisu
9. dec 2014

@vampgirl, @luciah1, @lyrrya, @mimca20, @pastelka13, @avalsorim, @mima1311

Baby, balik konecne dorazil aj k nam...ja uz som sa s aktivitkami vytesila, zajtra sprijemnim malej chorobu🙂

DAKUJEM, tie veci su uzasne...bolo mi ctou vymienat si s vami... 😉

@mimca20 ja mam vsetky dieliky 🙂 a vdaka aj za dodatocne farby
@mima1311 este raz DAKUJEMe za zorganizovanie...BTW: netreba ti doplatit? nie, ze budes skodna...

mima1311
autor
9. dec 2014

@zisu kdezeeeee mam dost 🙂 DAKUJEM si zlata - vychadzali nakoniec balicky do 2 kg .... a tesim sa ze dorazil teda aj k tebe 🙂 prijemne hranie 😵 😵 😵

mimca20
9. dec 2014

@zisu, @vampgirl, @luciah1, @lyrrya, @pastelka13, @avalsorim, @mima1311 Baby, tak hlasime aj my, ze na Vychode mame balik s aktivitami. Pocuvajte vy ste ake tvorivo nadane vsetky???? Waaawww, klobuk dole - sikovne ste a urcite ste uzasne maminy svojich deti aj v skutocnosti. Pri vsetkych aktivitach Vam patri moj obdiv pri tvoreni - premyslala som ze ako ste ten a ten material tak super zlepili a pod.
Inak neviem ktorej ale MUSIIIM jednej z vas uzasne podakovat za tu ludsku kostru - starsi nic nerobil cele poobedie len na zarubne mi v dome prilepoval casti tela 🙂 🙂 - takze viem aspon co najblizsie sa mu kupuje na narodeniny magneticka mini tabula. Niektorym aktivitam este nerozumie, ale aj na to pride cas to verim a budu nam na prospech. Toto bola moja druha vymena aktivit, ktorej som sa zucastnila (doteraz som o takomto niecom vobec netusila ze tu na MK sa robieva), aj ked s mojim dost oneskorenim dorucenia. Po pravde sanka mi spadla, ked som otvorila krabicu a obzerala kazdu jednu aktivitu. DAKUJEM

avalsorim
9. dec 2014

@mimca20 ahoj nám chýba tá časť z červeného 4 puzzle :( Teraz som to kukla.