Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
@mima1311 Ahoj, nestihala som ti pisnut IP na ozrejmenie obsahu balika. Tak to robim teraz tu na rychlo:
mas tam 5,10e (3,50postovne pre teba a ten zvysok 1,60e daj prosim ta do balicka mamicke, ktora mi kupila tie sacky). Tebe som prihodila teplaciky, len traktor ti musim posielat osobitne - nevmestil sa mi a vecsiu krabicu som nemala doma, az maxi krabice. Inak idem presondovat prve stranky - lebo jednej som to 4zlozkove farebne puzzle robila na karton (ona aj pisala, ze moze byt tak. Len idem pozriet jej nick, aby si to mala). A este prosba, zistila som po zalaminovani veci - ze jedna z vas tie 4zlozkove puzzle ma o 4ks menej (zle som pocitala, ked som si to doma tlacila). S tebou som v kontakte uzsom, viackrat - mozem s tvojim dovolenim to 4zlozkove puzzle dokoncit pre teba a pripravim ti to s traktorom, moze byt???
A OSTATNE BABY - karty s cislicami a asi 4farby puzzle mate zalaminovane v celku, ked som sa pytala v obchode ci to mam rozstrihat, ze nie nemusim. Tak si to rozstrihnite.
Posledna aktivitka prave dorazila - idem sa pustit do toho a zajtra to uz poleti k vam 🙂
@luciah1 Ahoj , ty si mi nenapisala do IP spatnu adresu 🙂 - prosim napis mi ju ....
@mimca20 , @lyrrya , @zisu , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim kocky pobalene , nachystane na zajtra
@mimca20 davam info , tu jednu aktivitku co su z polovice karticky - teda som nechala sebe 🙂 , ale pri sackovani som zistila ze ti chyba v jednej aktivitke to 4 zlozkove puzzle jeden dielik z cervenej sady 😒 , ja som to zabalila do balicka - teraz neviem uz ktorej mamine to islo - vsak ona sa ozve po otvoreni balicka , tak sa uz spolu dohodnite potom ako co .... nasackovala som ti to do mensich sackov puzzle a do vacsich hodiny - lebo predloha kartonova bola nadoraz a do mensej by sa to nedalo zavriet - zvysok mas v krabici ...
Kocky snad som nic nedoplietla , lebo teraz sa mi to strasne zle robilo , kedze to dlho stalo a uz som stratila prehlad aky som mala ked som triedila prve aktivitky ....prosim potom kazdu info o prijati balicka ....
@mima1311 Ok. Jaaajj uz vieeem teraz si spominam ten jeden dielik - ten po zalaminovani trosilinku na rohu povolil, ak si dobre pametam a mam ho bokom. Chcela som zlepit resp. vytlacit a zalaminovat nove - vidiiiisss, mala som to na pameti a neopravila. Doriesim s tou dotycnou, ktora to bude mat v balicku OK.
Ahoj kočeny 🙂 Balíček došiel. Urobili ste úžasné veci 😀 celý deň sme sa hrali . Ďakujem a želám pekné sviatky 🙂
Ahojte, aj ku nám dorazil včera balíček 🙂 krásne hry ste urobili 🙂 Ale ešte ich Zuzanka nevidela, lebo ich dostane až pod stromček 🙂 Aj peniažky dorazili 🙂
no, my zatial nemame nic☹ tak verim, ze zajtra
Ja idem po balik az zajtra rano na postu, klasika dorucovatel prifrcal autom, ani nezazvonil len rovno hodil zlty listok do schranky a vsetko. Uz sa tesime tesime aj myyyy. Len mi pisnite baba, ktorej chyba ta jedna cast z cerveneho 4puzzle
Dakujeme maminky, ste naozaj sikulky 🙂
no, baby, ja zatial tisko zavidim 🙂 a dufam, ze dnes sa budeme tesit aj my🙂
@vampgirl, @luciah1, @lyrrya, @mimca20, @pastelka13, @avalsorim, @mima1311
Baby, balik konecne dorazil aj k nam...ja uz som sa s aktivitkami vytesila, zajtra sprijemnim malej chorobu🙂
DAKUJEM, tie veci su uzasne...bolo mi ctou vymienat si s vami... 😉
@mimca20 ja mam vsetky dieliky 🙂 a vdaka aj za dodatocne farby
@mima1311 este raz DAKUJEMe za zorganizovanie...BTW: netreba ti doplatit? nie, ze budes skodna...
@zisu, @vampgirl, @luciah1, @lyrrya, @pastelka13, @avalsorim, @mima1311 Baby, tak hlasime aj my, ze na Vychode mame balik s aktivitami. Pocuvajte vy ste ake tvorivo nadane vsetky???? Waaawww, klobuk dole - sikovne ste a urcite ste uzasne maminy svojich deti aj v skutocnosti. Pri vsetkych aktivitach Vam patri moj obdiv pri tvoreni - premyslala som ze ako ste ten a ten material tak super zlepili a pod.
Inak neviem ktorej ale MUSIIIM jednej z vas uzasne podakovat za tu ludsku kostru - starsi nic nerobil cele poobedie len na zarubne mi v dome prilepoval casti tela 🙂 🙂 - takze viem aspon co najblizsie sa mu kupuje na narodeniny magneticka mini tabula. Niektorym aktivitam este nerozumie, ale aj na to pride cas to verim a budu nam na prospech. Toto bola moja druha vymena aktivit, ktorej som sa zucastnila (doteraz som o takomto niecom vobec netusila ze tu na MK sa robieva), aj ked s mojim dost oneskorenim dorucenia. Po pravde sanka mi spadla, ked som otvorila krabicu a obzerala kazdu jednu aktivitu. DAKUJEM

Tak nakoniec to vsetko pekne stiham v piatok odoslat naraz - dnes som si dala nocnu a dnes takisto a finiiis 🙂. Jaaaj bozinecku ja som jak slimaak .