icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

zisu
13. sep 2014

@pastelka13 blahozelam a vsetko dobre babu aj Tebe,
BTW: napis mi mail adresu, nieco pohladam, co mam v pc a poslem

vampgirl
13. sep 2014

@pastelka13 Aj ja gratulujem 🙂

@lyrrya @zisu @mimca20 @mima1311 @avalsorim
Tak co kocky, ide sa dalej? Suhlasite, ze by som robila moje navrhy 1 a 3?

avalsorim
13. sep 2014

@vampgirl ja som za. ale neviem či je to už dohodnuté, že sa budú po dve aktivity vyrábať

mima1311
autor
13. sep 2014

@mimca20 , @lyrrya , @zisu , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim
poprosim vas teda zakliknut este jednu aktivitku u kazdej maminy ....

mima1311
autor
13. sep 2014

@mia551 poprosim ta ODLAJKNI v albume aktivitky

mima1311
autor
13. sep 2014

@avalsorim ty si klikla ako jedina @vampgirl na aktivitku kocky - kedze sa robia teda dve - poprosila o vyrobu 1a3 - tak som kocky zmazala - bude to problem , ci nie ? 🙂 ak nie tak prosim lajkni zvysne dve 🙂

vampgirl
13. sep 2014

@mima1311 odhlasovane 🙂

avalsorim
13. sep 2014

@mima1311 už sa stalo. len niektoré som musela nasilo like-ovať :( nie všetky sa mi páčia, ale tak väčšina rozhodne

mima1311
autor
13. sep 2014

@avalsorim ja u par tiez - kedze uz take skoro iste mame

avalsorim
13. sep 2014

@mima1311 mohli baby dať aj iné aktivity na výber, ale už to nechám tak

lyrrya
14. sep 2014

@vampgirl za mna ok 🙂

@mima1311 idem na to

lyrrya
14. sep 2014

@mima1311 @mimca20 , @zisu , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim
baby vsimla som si, ze k poslednym 2aktivitam mam po 2like. tak rozhodnite 😎 lebo machovu gumu,ked som naposledy objednavala,trvalo im to 2tyzdne,kym vobec ku mne dosla

zisu
14. sep 2014

@vampgirl ano, ja som za...

vampgirl
14. sep 2014

@zisu @lyrrya @avalsorim @pastelka13 @mimca20 @mima1311 Kocky este ma napadla jedna taka jesenna aktivita, co teraz robim pre jednu vymenu, ci by nebola pre vas zaujimava... Zalaminovane listy stromov, k tomu obrazky stromov a plodov, s tym, ze dieta vonku v prirode zbiera rozne popadane listy a prirovnava ich k tym zalaminovanym... A priraduje karticky list-strom-plod... Takze este toto mozem ponuknut ako alternativu...

zisu
14. sep 2014

@vampgirl bolo by to namiesto farebnych predloh? Mne by sa tie listy pacili, je to aktualne a pre deticky tiez zaujimave...

zisu
14. sep 2014

@vampgirl @lyrrya @avalsorim @pastelka13 @mimca20 @mima1311

konecne som nasla fotku, co ma inspirovala...takto nejako to bude vyzerat, aj ked ja chcem dat kazdy tvar zvlast

mima1311
autor
14. sep 2014

@vampgirl jeeej ja urcite miesto tych logickych postupnosti - mozem to dolozit do albumu ?

vampgirl
14. sep 2014

@mima1311 ano priloz do albumu a zahlasujte este raz. Kludne miesto hociktorej aktivity, bud miesto kostry alebo miesto postupnosti.

mimca20
14. sep 2014

Jeej baby, ja som sa dnes "rozkopla" v robeni prvej aktivity - to 4zlozkove puzzle. Lepim to na karton a este navrch to prelepujem lepiacou paskou - namiesto laminovania. Uz mam pre jednu z vas, dufam ze tuto aktivitu spravim tento tyzden a do tej druhej sa pustim koncom tohto tyzdna 🙂 🙂.
Ta druha aktivita - pocitanie od 1-10, kazdej z vas priradim jednu farbu, takze sa necudujte ze kazda budete mat ine farby pet vrchnakov pri tej aktivite. Malovat tie "hrnce" budem na vykresy - treba to dat aj zalaminovat ci nie??

lyrrya
14. sep 2014

@vampgirl jej,no listy sa mi lubia viac ako postupnosti 🙂
@mimca20 fuu, uz vyrabas? to aby som zacala 😀

avalsorim
14. sep 2014

@vampgirl no to by bolo super 🙂

avalsorim
14. sep 2014

@vampgirl kostru chceem 🙂

avalsorim
14. sep 2014

@mimca20 lepšie bude zalaminované, dlhšie vydržia 🙂

vampgirl
14. sep 2014

@mimca20 aj mne sa zda ze zalaminovane bude lepsie. Ozaj a co sa mojej aktivity s listami tyka, tebe urobim tie postupnosti, samozrejme 🙂

slunce3
14. sep 2014

@zisu ja ze su to parky 😂😂😂

mima1311
autor
14. sep 2014

@mimca20 a nebolo by to lepsie iba vytlacit a zalaminovat ? myslim to puzzle ...
@vampgirl idem dolozit

mima1311
autor
14. sep 2014

@vampgirl uz je to tam - prosim dopis pod foto popis aj kolko toho bude ... dik 🙂

mimca20
15. sep 2014

Ok baby tak to vytlacim a zalaminujem, nie je problem - svojmu synovi ponecham tie nalepene na kartone. Stale zhanam tvrde kartony (nie tie mekucke, lahke) aby co to vydrzalo a zatial pohodicka. Len na to laminovanie sa vas idem pytat - mam to najprv postrihat a tak dat zalaminovat vsakze? Doma laminovacku nemam, tak to poriesim v meste.

vampgirl
15. sep 2014

@mimca20 mne sa zda karton lepsi :-/ zalaminivane sa strasne smyka podla mna, to by potom chcelo podlepit machovou gumou... Takze ak uz mas nejake na kartone, mne kludne nechaj take...

mimca20
15. sep 2014

@vampgirl Ok tak tebe necham karton. Ja som s kartonom spokojna, kazdy v rodine sa smeje, ked pytam karton hrubsi - ci donho idem zbalit mojich chlapov a posielam ich na Mars 🙂 🙂.