Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
@zisu @lyrrya @avalsorim @pastelka13 @mimca20 @mima1311 Kocky este ma napadla jedna taka jesenna aktivita, co teraz robim pre jednu vymenu, ci by nebola pre vas zaujimava... Zalaminovane listy stromov, k tomu obrazky stromov a plodov, s tym, ze dieta vonku v prirode zbiera rozne popadane listy a prirovnava ich k tym zalaminovanym... A priraduje karticky list-strom-plod... Takze este toto mozem ponuknut ako alternativu...
Jeej baby, ja som sa dnes "rozkopla" v robeni prvej aktivity - to 4zlozkove puzzle. Lepim to na karton a este navrch to prelepujem lepiacou paskou - namiesto laminovania. Uz mam pre jednu z vas, dufam ze tuto aktivitu spravim tento tyzden a do tej druhej sa pustim koncom tohto tyzdna 🙂 🙂.
Ta druha aktivita - pocitanie od 1-10, kazdej z vas priradim jednu farbu, takze sa necudujte ze kazda budete mat ine farby pet vrchnakov pri tej aktivite. Malovat tie "hrnce" budem na vykresy - treba to dat aj zalaminovat ci nie??
Ok baby tak to vytlacim a zalaminujem, nie je problem - svojmu synovi ponecham tie nalepene na kartone. Stale zhanam tvrde kartony (nie tie mekucke, lahke) aby co to vydrzalo a zatial pohodicka. Len na to laminovanie sa vas idem pytat - mam to najprv postrihat a tak dat zalaminovat vsakze? Doma laminovacku nemam, tak to poriesim v meste.

@pastelka13 blahozelam a vsetko dobre babu aj Tebe,
BTW: napis mi mail adresu, nieco pohladam, co mam v pc a poslem