10 mesačná dcérka má zatrhnuté uško

lindamatrayova
3. jan 2015

Ahoj baby. Dcérka si pri hre zavadila nausnicku a trošku si natrhla zo zadu dierku na usku. Zacalo jej to hnisat. Dezimfikujem jej to liehom. Nausnicku som vybrala neviem ci som urobila dovre ci sa dierka nezrastie. Co mam robit vratit nausnicku spat ci kaslat na celu dierku? Ďakujem

muchacc
3. jan 2015

@lindamatrayova ja som vybrala moja si tiež tak natrhla a kašlem na naušnicu hlavne že má malá uško v poriadku vybrala som aj druhu nechávam zarásť a dám nastreliť i už vraj to menej bolí alebo nechám tak bude dospelá nech sa sama rozhodne.

csenibaba
3. jan 2015

Ahoj ,v kazdom pripade daj jej nausnicku spät do uska lebo jej tá dierka narastie(môzes dat jej spät aj nastrelovaciu.)a tak jej dezinfikuj uska!A absolutne to neboli menej,skôr zbytocne nechat este raz prestrelit!(uz nastrelujem náusnice 18 rokov...)

belllinka
3. jan 2015

No presne pre toto nechapem, naco musia mat uz malicke deti nausnice...

janinah
3. jan 2015

potieraj Betadinom,ak hnisá,tak tam náušnca pár dní nemá čo robiť,ono sa to nezrastie tak rýchlo resp. jej náušnicu každý deň daj do dierky,poposúvaj apotom vyber o chvílku

793978
4. jan 2015

Dobrý deň, pozrite si link na Aloe fisrt, ako prvá pomoc nenahraditeľné v domácnosti, moja rodina a známi už bez toho nevieme byť:
https://www.foreverliving.com/retail/shop/shopp...
Moje číslo je 0918 467 862. Kľudne mi zavolajte, rád poradím 🙂

lindamatrayova
autor
10. jan 2015

No caute. Nausnicku som vratila do uska dcérke som potierala usko spiritus dilium liehom dva dni a hned sa zahojilo. Uska som jej davala prestrelit na 8mes. Robia obe naraz takze to bola sekunda. Ja som nechcela nausky ale kazdy na mna tlacil tak som bola hlupa a nechala sa ovplyvniť. Teraz to uz aj lutujem no uz co. Nebudem je j nechavat zarastat dierky aby som ich zas musela nastrelovat ked bude sama chciet.