icon

Čo pozorovať pri páde dieťatka?

alubinka
11. júl 2011

vaneska ma uz 16mesiacov a pred chvilkou som len z vedlajsej izby pocula strasny rachot.. ked som dobehla, lezala na zemi a strasne plakala.. este nikdy tak dlho a srdcervuco neplakala, az ju davilo zo soplikov.. teraz uz ani nevie ze spadla, hra sa akoby sa nic nestalo.. s odstupom casu som prisla na to ze musela postojacky spadnut z gauca.. nechcem hned utekat s nou na nemocnicu, tak by som uvitala kazdu radu co mam pozorovat.. grckanie, nervozitu, co este?

tenty
11. júl 2011

zameraj sa aj na to, ci nie je ospala, ci sa nemotka pri chodzi a reakciu ociek pri pozerani na nejaky predmet
drzte sa 🙂

lejlla
11. júl 2011

aj mne padol maly z kociara,ked mal18 mesiackov.bola som s nim preistotu u dr.robili mu rengen,boli sme u chirurga.kazal mi davat pozor ci nedrieme,ci ho nenatahuje na vracanie,ci reaguje na meno.zevraj taketo male deticky maju este take makke kosticky,tak je to pri takychto padoch este celkom ok... 😉

zeleny_cajik
11. júl 2011

Sleduj, či ju nenapína na zvracanie, či normálne reaguje, či nemá problém s rovnováhou, či nemá rôzne veľké zreničky, či jej niečo nevyteká z uška, pozri, či nemá nejakú neprirodzenú podliatinu.... ale to sú už extrémy, nemyslím, že by sa to stalo, pád z gauča nebýva tak hrozný, máme ich zopár za sebou 😉

bambi2
11. júl 2011

myslim, ze tu dnes taku istu otazku polozit tvoj manzel... 😉

denisekkk
11. júl 2011

ja by som sla do nemocnice...ale ak mas pocit ze je taka ako predtym- neni ospala nemota ju negrcka tak by mala byt ok..