icon

Dieťa zrazené kolobežkou: Aké sú riziká?

29. máj 2024

Prosím ľudia do môjho chlapca vpálil chalan na kolobežke, môj syn bol minútu v bezvedomí a teraz chce stále spať lebo sa mu točí hlava a čakáme v rade na vyšetrenie... čo to môže byť?

guudy
29. máj 2024

Otras mozgu. Dobre, ze ste na pohotovosti.

lilianka28
29. máj 2024

Môže to byť hocičo. Ale najskôr otras mozgu.

floren
29. máj 2024

Mali ste volať sanitku

janinah
29. máj 2024

Tlačte sa dnu,keď sestra otvorí dvere chod povedať,ze ste úraz hlavy s príznakmi.

terezka1947
29. máj 2024

Kolobezky by mali zakázať,ľudia ich nevedia ovládať a ohrozujú ostatných.

iwesska
29. máj 2024

Moze mat aj krvacanie do mozgu,co ste nevolali sanitku,ked bol v bezvedomu?

floren
29. máj 2024

@iwesska poprípade niečo s chrbticou

ankare
29. máj 2024

Držíme palce! Skoré zotavenie!

maminkadeticiek
29. máj 2024

Take stavy si vyzaduju sanitku,v takom.pripade vas vezmu okamzite na nemusite cakat v rade.Je minto luto,hrozne.

mclissa
29. máj 2024

Pretlac sa dopredu. Toto su priznaky otrasu mozgu, moze byt aj krvacanie.

candii
29. máj 2024

Ježiš .. to bolo na sanitku. Daj potom vedieť , dúfam že bude OK 🙏

thirstymonk
29. máj 2024

Fuh, no masaker... ak by niekto prešiel mojho syna, otazka by znela "poznate pohrebnu službu pre kolobežkara?"

klip0
29. máj 2024

Už všetko bolo napísané, tak len.. držím palce, daj vedieť

svokrinjazykmonika
29. máj 2024

Bože to muselo byť hrozné, musíš sa veľmi báť. Buď silná, nech všetko dobre dopadne.

pandorra
29. máj 2024

Sanitka a policia urcite. Udaje o kolobezkarovi mate?

iwesska
30. máj 2024

Ako ste dopadli? Verim,ze to nebolo take zle,ako to vyzeralo🙏

tehotna40
30. máj 2024

@thirstymonk ako, stane sa ano, každý je len človek ale tieto kolobezky sú tak nebezpečné.Neviem ako v iných mestách ale v Nitre sú dokonca aj na požičanie je taka appka nato, a decka tu lietajú na tom po chodníkoch, aj traja natom idú, no katastrofa. Moj stryko v noci na niečo nabehol na chodniku, tak padol ze mu museli menit bedrovy klb. Bud spraviť zákony, alebo zakázať.

Autorka, dúfam, že to bol len otras mozgu 😞 pri takýchto úrazoch sa nesmie nechať dieťa aby spalo. Ale asi Vás aj nechali na pozorovanie však? Skoré zotavenie

jakubrianka
30. máj 2024

@terezka1947 čo keby len ovládať….Dve pätnátky na jednej kolobežke a na elektrokolobežkách malé deti. Nik to nekontroluje, nepokutuje. Už ani na chodníku nie je bezpečne pre deti.

terezka1947
30. máj 2024

@jakubrianka presne tak.
Sa divím tým rodičom,čo deťom kúpia elektro kolobežky.
A čo sa chodníkov týka,už radšej ani nekomentujem.
Sluchátka na usiach,čím väčšie,tým lepšie,kapucňa na hlave,výraz mimoňa a idem si,nepozerám kde.
Paradoxne sa pravý tým na kolobežke nestane nič.

jakubrianka
30. máj 2024

@terezka1947 kolobežky by mali mať evidenčné čísla a najlepšie všetky podľa toho čo vidím. Keď sa stane úraz treba volať hliadku normálne. Za škody nesie zodpovednosť rodič, ktorý kolobežku dieťaťu dal a nenaučil ho ohĺaduplnosti a dopeavným predpisom. Nehovoriac o elektrokolobežkách ktoré deťom do rúk vôbec nepatria.

https://www.bystricoviny.sk/spravy/nove-pravidl...

autor
30. máj 2024

Otras mozgu a vsetko zatial v pohode... ale ten strach je nekonecny... staci maly okamih a vsetko sa zruti... Tento krat sme mali stastie

ptvw
30. máj 2024

@terezka1947
@jakubrianka
veru aj ja, dnes sme boli s malým na námestí, pesia zona a 2 deti chlapec dievča asi okolo 10 rokov ako šialené sa tam premavali a kruzili okolo ľudí a to bolo pár desiatok cm niekedy ani nie, keby malý pobehne mimo tak ho zrazia a mater nikde, nervy som mala kým sme prešli aj 6krat stihli okolo nás prejst

ptvw
30. máj 2024

@terezka1947 najväčšia absurdita je u nás cesta kde je hneď aj cyklochodnik a chodník pre chodcov (vedľa seba ako 3 pruhy) a debilni cyklisti chodia po chodníku pre chodcov 🤦‍♀️

zdenka_tamasi
30. máj 2024

držím palce nech Vam to dobre dopadne ❤️❤️❤️

floren
30. máj 2024

@ptvw u nás tiež a ja s kočíkom, aby som šla po jarku

michellemary
4. jún 2024

Mali ste mu hneď volať sanitku... Držte sa!❤