Kedy ísť na pohotovosť po úraze?
Myslíte ze mam ísť na pohotovost mala som nepríjemný pád a boli ma to.je to dosť nepríjemné. Ci neviem ci na chirurgiiu alebo iné oddelenie

Podľa foto, to rozhodne nie je na pohotovosť
No neviem preco na pohotovost…
aka cast tela to je ? skus zastriekat alfasilver alebo ak mas doma natri heparoidom modrina sa lahsie vstrebe
aka cast tela to je ? skus zastriekat alfasilver alebo ak mas doma natri heparoidom modrina sa lahsie vstrebe
@mamina7070 nad stehnom
@mamina7070 nad stehnom
@anonym_autor a co mas doma ibalgin duo, heparoid ialugen krem ?
boliet to bude par dni je to odrenina a modrina ale nic tragicke co by sa cochvila nezahojilo
no modrina skus ten heparoid alebo ibalgin duo postupne to bude tmavnut ale vstrebe sa to, ak chces podporit vstrebavanie a znizit opuch tak volnopredajny aescin
no modrina skus ten heparoid alebo ibalgin duo postupne to bude tmavnut ale vstrebe sa to, ak chces podporit vstrebavanie a znizit opuch tak volnopredajny aescin
@mamina7070 ďakujem za radu určite si pojdem kúpiť do lekárne
@anonym_autor takto to vyzerá
@anonym_autor vyzera to skaredo,dal by som to skontrolovat lekarovi,pre istotu a vylucenie vzniku trombozy.Skore uzdravenie prajem.

na pohotovosť by som nešla. však sa zahojí aj samé. ľudia sú naučení behať s blbosťami po lekároch.