icon

Malý asi zhltol peniaz. Čo mám robiť?

douglas
10. jan 2010

ahojte kočky. chlapci mi našli penaženku a zacali sa napchavat drobnymi. 2rocny mi dost kašlal, hned som pribehla. vybrala som všetky drobne z ust, ale nie som si ista, ci nejaky peniaz nezhltol. čo mam robit? boli ste už v podobnej situacii?

Strana
z3
lenka243
27. máj 2018

@kaci311 ani neviem kedy magnetku vykakala..sli sme na kontrolu cca siesty den a uz ju nemala, takze ju musela vykakat do tych 6 dni ..mna lekar nestresoval vravel ze 99%takychto pripadov vykakaju deturence 🙂

kaci311
14. júl 2018

@lenka243 tak naša nevykakala,15dni jej ležala v žalúdku a museli to vybrať

lemonba
10. nov 2021

@lenka243 náš vcera prehltol, a nejde mu kakať. Ide iba hnedá riedka zmes

lemonba
10. nov 2021

@kaci311 ako ste dopadli?? Nam vcera zjedol a dnes mu nejde kakat. Ide riedka zmes. Aj Vam to tak šlo??

lemonba
10. nov 2021

@olvedicsilla ako ste dopadli?? Nam vcera zjedol a dnes mu nejde kakat. Ide riedka zmes. Aj Vam to tak šlo??

lemonba
10. nov 2021

@kvietocekx ako ste dopadli?? Nam vcera zjedol a dnes mu nejde kakat. Ide riedka zmes. Aj Vam to tak šlo??

kvietocekx
10. nov 2021

@lemonba ako sme dopadli? Vyborne.. Ze za cca 3 roky zjedol nie 1 cent ale rovno 50 centov😂😂😂 ten nesiel von tak rychlo, ale po 10 dnoch sa to podarilo.. nas pan chirurg ho odvtedy vola pokladnicka.. 🤣😬😎

kaci311
13. nov 2021

@lemonba no ja som s malou vtedy išla hneď do nemocnice, tam jej urobili RTG aby videli kde sa peniaz nachádza, boli sme pár dní na pozorovanie v Leviciach a keďže to nevykakala poslali nás do Bratislavy na Kramáre a tam jej to endoskopicky vyberali

danielka55
26. aug 2023

@panki mozem vediet akym skosobom to vyberali? Nas dvojrocny zjedol euro chodime stale na rtg

panki
27. aug 2023

@danielka55 vyberali to cez hrdlo hadickou čo mala na konci take kliešte, trvalo to cca 45 minút. Ale teda jej robili hneď v noci. Už som na to aj zabudla inak

danielka55
27. aug 2023

@panki dakujem a boli ste aj hospitalizovani?

panki
27. aug 2023

@danielka55 áno, ale v noci to robili a na druhý deň poobede nás pustili tuším

Strana
z3