Prečo opúcha priehlavok po zlomenine členka?
Prosím má niekto skúsenosti s triestivou zlomeninou clenka? 3 mesiace po operácii opúcha bolí priehlavok. cím to moze byt? Samotná zlomenina nebolí rana je pekná.
@klaudialea ja som skoro rok po zlomenine členka...jednoduchej, bez operácie a noha mi stále opucha ...
A to este dodavam info, ze zlomeninu som mala pred cca. 10-timi rokmi 😮💨.
Som si toho vedomá, ze to bude dlhy cas. Clenok skoro ani neopúcha, nebolí. Je to priehlavok a prsty. este v sádre som priehlavok cítila ako by som niekde v kyseline. teraz raz necitlivost, bolest ledva sa postavím skrz priehlavku a bolesti . dost ma bolí pri ohybe prstami. clenok ohybam ani nabolí
@klaudialea skus skupinu zdravotnici na Mk
@klaudialea fyzioterapeut
@oceanahory mne ani nejde o opuch, ale hlavne o bolesť a to v priehlavku. Na špičku nedostúpim obrovská bolesť, na rentgene osteoporóza, vraj sudeckov syndróm. Nestretol sa s tým niekto.?
@oceanahory mne ani nejde o opuch, ale hlavne o bolesť a to v priehlavku. Na špičku nedostúpim obrovská bolesť, na rentgene osteoporóza, vraj sudeckov syndróm. Nestretol sa s tým niekto.?
@klaudialea chod na MR. Ja som tiež po zlomenine, členok neopucha, ale bolí. Na MR sa zistilo, ze je úplne zlomeny + poškodené mäkkých tkaniv.
@klaudialea chod na MR. Ja som tiež po zlomenine, členok neopucha, ale bolí. Na MR sa zistilo, ze je úplne zlomeny + poškodené mäkkých tkaniv.
@gemerka17 na rentgene to nezistili, tú zlomeninu,? mne zakazdym povedia ze kosti stoja dobre aj materiál. a ked sa mozem spytat, robili ti nieco s tou nohou po náleze,? ako dlho si po zlomenine ja uz 6 mesiacov. dakujem
@gemerka17 na rentgene to nezistili, tú zlomeninu,? mne zakazdym povedia ze kosti stoja dobre aj materiál. a ked sa mozem spytat, robili ti nieco s tou nohou po náleze,? ako dlho si po zlomenine ja uz 6 mesiacov. dakujem
@klaudialea bolo vidno, ale slabo, prekryvala to tibia. Ja nemám skrutky. Obraz MR bol škaredý. Chodím na razovu vlnu a hilterapiu, to si platím.

@klaudialea Mne noha opuchala pri zatazi este velmi dlho...asi viac, ako pol roka 🫤. Potom postupne pomohli rehabilitacie, ale teda uprimne uz nikdy nebude, ako bol. Obcasne bolesti mavam stale a uz ani flexibilita nie je taka, ako bola.