Stupila som na čierneho ježka
Pošlem foto myslíte že je ešte niečo dnu ? Stalo sa mi to pred včerom nevšimla som si to

Prečo si to nedala do prvej témy ale založila druhu?
Ono to samo časom vyjde von, netreba nasilu sa v tom šprtať.
@maranco a ako dlho to asi potrvá ? Nemám v Tom skúsenosti bojím sa nieže to bude jedovaté? Bola som v lekárni dali mi na to masť ja som ešte v Chorvátsku neviem sa tu poriadne dohovoriť a stúpať na to môžem ? Alebo behať ? Ďakujem za radu
@maranco a ako dlho to asi potrvá ? Nemám v Tom skúsenosti bojím sa nieže to bude jedovaté? Bola som v lekárni dali mi na to masť ja som ešte v Chorvátsku neviem sa tu poriadne dohovoriť a stúpať na to môžem ? Alebo behať ? Ďakujem za radu
@nadaa1 ja som bol s tým za lekárom, povedal mi že mohol by to vybrať ale tým môže spôsobiť viac škody ako úžitku lebo sa to ťažko vyberá, má to háčiky, že je lepšie to nechať prirodzene aby vyšlo von
mňa to nebolelo ani som nemal zapálené, neviem presne po akom čase zmizlo už si presne nepamätám
syn to mal v chorvatsku, boli sme tam na pohotovosti, natieral na noc gafrovou mastou. postupne to odislo, nic nehnisalo ani sa nezapalilo
Určite tam ešte kúsky máš.
Ak nedostaneš masť v lekárni, tak zohrej olivový olej na znesiteľnejšiu teplotu, namoč doň handričku a prilož na cca desať minút. Niekoľkokrát to zopakuj.
Vyjdú von a pôjdu ľahšie vybrať.
@nadaa1 ja som bol s tým za lekárom, povedal mi že mohol by to vybrať ale tým môže spôsobiť viac škody ako úžitku lebo sa to ťažko vyberá, má to háčiky, že je lepšie to nechať prirodzene aby vyšlo von
mňa to nebolelo ani som nemal zapálené, neviem presne po akom čase zmizlo už si presne nepamätám
@maranco nechať?a ako sa s tým dá chodiť?ja som si to vyberala ihlou a ešte dlho potom bolo vidieť dierky a bolelo
cierneho jezka? snad morskeho...
@maranco nechať?a ako sa s tým dá chodiť?ja som si to vyberala ihlou a ešte dlho potom bolo vidieť dierky a bolelo
@katty123456 no ja som to mal vpredu na palci, takže som mohol chodiť, ani nič nebolelo
@katty123456 no ja som to mal vpredu na palci, takže som mohol chodiť, ani nič nebolelo
@maranco to je ine ale mne to co som nevytiahla same nevyhnisalo..musela som si ostne este doma pracne vytahovat...
@maranco to je ine ale mne to co som nevytiahla same nevyhnisalo..musela som si ostne este doma pracne vytahovat...
@katty123456 najprv som šiel do lekárne chcel som kúpiť pinzetu, ihlu a nejakú dezinfekciu tam mi povedali žeby ot mal vidieť lekár, tak som šiel do nemocnice za lekárom a ten povedal že nechať na pokoji, poisťovňa potom preplatila bloček za vyšetrenie a konzultáciu

Ono to samo časom vyjde von, netreba nasilu sa v tom šprtať.