Súvisí synčekova únava s pohryznutím psom tulákom?
Mamickz mojho syna dnes rano pokusal pes ale nic vazne a teraz nicoho nic ho zacalo boloiet hlava a je velmi unaveno aj napriek tomu ze naobed spinkal podla vas tieto dva pripadi mozo spolu suvisiet.
nemusi to mat suvis s tym, ja by som povedala ze to bude skor z pocasia, taka horucava sa neda vydrzat a z toho zvykne boliet hlava..
aj škrabanec od túlavého psa zo zubov treba ísť,taký pes zje od hladu všetko aj potkana a nechci vedieť čím všetkým ten potkan mohol byť nakazený a ten pes to má v papuli...ak tam bola čo i len kvapka krvi v momente k doktorovi
urcite treba ist k lekarovi,mam psiky rada a pomaham tulavym a viem ze ked pride psik do utulku z ulice je v katastrofalnom stave ci psychickom alebo zdravotnom a musi prejst odcervenim,zaockovanim,vyliecenim,odblsenim..ked bol tulavy urcite asi nebol zaockovany proti besnote a ani psinke...preto urcite ihned k lekarovi...je pravda ze to moze byt aj z tepla ale v pripade ze bol rano pohryzeny tulavym psikom a ma teraz tieto priznaky radsej k lekarovi..istota je istota
Je fakt momentálne úpek, ale keby moje dieťa pokusal pes, moja cesta by rovno smerovala k doktorovi.
Pri pokusani tulavym psom nevahaj ani chvilu a chod do nemocnice, aj ked mu nic nie je. Besnota je neliecitelna v neskorsom stadiu.
Urcite k lekarovi a cim skor! Pokial ta pokuse hocijaky pes, ak neexistuje dokaz o tom, ze je zaockovany proti besnote, tak lekari okamzite ockuju proti besnote. Besnota sa totiz neda liecit, jedine vcasnym podanim vakciny. Mna v detstve pokusali 2 psy - u jedneho rodicia vypatrali majitela, ktory predlozil ockovaci preukaz, tazke dalej sa to neriesilo. Tento utok psa si pamatam (mala som 6 rokov). Ale pri tom druhom nezistili majitela a ockovanim som si presla. Kedze som bola malicka (3 roky), vobec si na to nepamatam.
tak to sa teda cudujem ze si nesla hned,tulavy pes ak sa nenajde hned sa davaju injekcie proti besnote ☹ besnota je smrtelna neliecitelna choroba ak sa nezacne vcas ockovat
Mna pokusal ked som mala 5 rokov, nainfikoval ma a bola som na infekčnom mesiac... nieje to sranda ! urcite k dr
mna kusol tulavy pes, zubami mi oskrel nos a prekusol peru, hned ma prijali na infekcne, 4dni izolovana v nemocke. ak ho kusol do krvi,rozhodne treba ist k doktorovi.
a ty si este nebola u lekara ☹ ☹ ☹ ☹ , ihned chod k nemu, mojho syna pokusal pes a hned dostal injekciu proti besnote teraz sa dava do ramena a nie do brucha, este sme nevedeli ci toho psa najdeme , a nastastie sme psa nasli a dali vysetrit a bolo nastastie v poriadku 🙂 🙂 🙂 na besnotu clovek moze umriet ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ak sa nepodchyti vcas, napis ako ste dopadli u lekara

no ja by som urcito sla k doktorke..moze to suvisiet..:'(