icon

Úraz malej dcérky

monuliak9
3. júl 2022

Ahojte baby, som tu nová preto neviem či píšem správne . Dnes mi spadla dcérka (v auguste bude mať dva rocky)
Spadla mi tak rýchlo a tak nešťastne že som ani nestihla zareagovať, klepla pusou o hranu dreveného stola, ma zlomeny jeden zúbok,roztate dasienka a uzdicku.nesla som s ňou na pohotovosť lebo tunajši lekári sú idioti (nechcem menovat mesto v ktorom momentálne žijeme)
Dala som jej od bolesti nurofen ale rycala plakala. Veľmi veľmi sa o ňu bojím , možno zbytočne stresujem ale predsa len udrela sa do nepríjemnej oblasti a samozrejme MM na mňa zjapal že je to moja vina lebo som nedala pozor 😞 prosím máte niektorá skúsenost že by sa mohlo niečo zhoršiť? Kľudne ma aj rozbombardujte zato že som. S ňou nešla na pohotovosť 🥴 len mi prosím poradte

Strana
z2
marlent
4. júl 2022

@monuliak9 nie vobec...a to mal dost rozbite vyssie som ti hodila foto...ta pera mu az plapolala ale na sitie nebola...zub bol prasknuty do hlbky...
Mozno chytila nieco ine to podla mna s tym zubkom nesuvisi.

ukulela
5. júl 2022

@slovakboy micik, ja som jej poradila. Aj k zubarovi poslala. Aj vlastne skusenosti pridala a snazila riesit vztah k lekarom a aj reakciu muza. Ked sa jej to stane pri inom uraze, zeju chlap zhulaka a ona sa zablokuje?

slovakboy
5. júl 2022

@ukulela mne sa nepáči to zhulákavanie v tomto národe. Je mi jasne že nie každý kto kričí ti chce zle a nie každý kto je ako med to mysli dobre. Ale aspoň tu očakávam milé slovo. Potom sa tu ľudia cítia dotknutí a už sú hádky.

monuliak9
autor
5. júl 2022

Noo boli sme ráno na pohotovosti lebo jej vyskočila horúčka behom hodiny na 39,6 , povrackala sa až z toho , dali nám antibiotiká že to je zápal , ale pôvodcom je tá rána v puse. 😣 Mala je bez nálady len visí na prsníku nemôžem sa od nej pohnúť ale dúfam že to dáme bez hospitalizácie alebo iných komplikácií. Je otras vidieť svoje dieťa také bezbranné ubolené 😢

lolinko
5. júl 2022

@monuliak9
To ma mrzí, že to takto dopadlo.
Nikto z nás to nemohol vedieť.
Držím palce, nech sa mala z toho dostane čím skôr a nech je zachvilku zas to veselé dievčatko so sibalskym úsmevom.
Neboj bude dobre.
Držte sa

monuliak9
autor
5. júl 2022

Posielame pozdrav z hospitalizácie, nepodarilo sa nijak zrazit horúčky. Je to tu plne črevných viroz tak držte prosím palce nech odtiaľ odídeme s úsmevom a nie sackom na uskach 😬♥️

marlent
5. júl 2022

@monuliak9 ma horuvku kvoli zubu?

monuliak9
autor
5. júl 2022

@marlent robia nám vyšetrenia , takže ešte nevieme. Ale má v podstate nonstop horúčku , najnižšie na 38 som zrazila tak sme radšej išli a hneď nám dali infuzku a robia testy

sima1415
5. júl 2022

Ja som nedávno riešila doslova pi*u na pohotovosti tiež nič nepomohla tak sme išli do ďalšieho mesta kde som
dostala lieky . Hold niekedy majú blbý deň ale určite s ňou chodn

slovakboy
5. júl 2022

@monuliak9 snaž sa byt v pohode. Keď budeš ty kľudná bude aj ona.

slovakboy
6. júl 2022

@monuliak9 ako sa dnes máte? Už ustúpila horúčka?

Strana
z2