Úraz malej dcérky
Ahojte baby, som tu nová preto neviem či píšem správne . Dnes mi spadla dcérka (v auguste bude mať dva rocky)
Spadla mi tak rýchlo a tak nešťastne že som ani nestihla zareagovať, klepla pusou o hranu dreveného stola, ma zlomeny jeden zúbok,roztate dasienka a uzdicku.nesla som s ňou na pohotovosť lebo tunajši lekári sú idioti (nechcem menovat mesto v ktorom momentálne žijeme)
Dala som jej od bolesti nurofen ale rycala plakala. Veľmi veľmi sa o ňu bojím , možno zbytočne stresujem ale predsa len udrela sa do nepríjemnej oblasti a samozrejme MM na mňa zjapal že je to moja vina lebo som nedala pozor 😞 prosím máte niektorá skúsenost že by sa mohlo niečo zhoršiť? Kľudne ma aj rozbombardujte zato že som. S ňou nešla na pohotovosť 🥴 len mi prosím poradte
Noo boli sme ráno na pohotovosti lebo jej vyskočila horúčka behom hodiny na 39,6 , povrackala sa až z toho , dali nám antibiotiká že to je zápal , ale pôvodcom je tá rána v puse. 😣 Mala je bez nálady len visí na prsníku nemôžem sa od nej pohnúť ale dúfam že to dáme bez hospitalizácie alebo iných komplikácií. Je otras vidieť svoje dieťa také bezbranné ubolené 😢
Ja som nedávno riešila doslova pi*u na pohotovosti tiež nič nepomohla tak sme išli do ďalšieho mesta kde som
dostala lieky . Hold niekedy majú blbý deň ale určite s ňou chodn

@monuliak9 nie vobec...a to mal dost rozbite vyssie som ti hodila foto...ta pera mu az plapolala ale na sitie nebola...zub bol prasknuty do hlbky...
Mozno chytila nieco ine to podla mna s tym zubkom nesuvisi.