icon

Zlomený lakeť

17. máj 2025

Dobry den, je tu nejaka mamina ci ocino dietata, co malo nieco podobne? Dakujem

araavdva
17. máj 2025

Moja pred dvoma rokmi.

janka54321
17. máj 2025

Moja ako predskolacka

autor
18. máj 2025
@araavdva

Moja pred dvoma rokmi.

@araavdva dobry den, pisal som vam spravu, ale kludne napiste i sem…
Chcel by som sa vas spytat ako to vsetko dopadlo? Co vam vlastne robili a ci su nejake nasledky alebo ci laket nejak extra neprehyna alebo ci nie je nejaka deformita popripade ci pouziva laket tak ako druhy. Dakujem krasne

autor
18. máj 2025
@janka54321

Moja ako predskolacka

@janka54321 dobry den, pisal som vam spravu, ale kludne napiste i sem…
Chcel by som sa vas spytat ako to vsetko dopadlo? Co vam vlastne robili a ci su nejake nasledky alebo ci laket nejak extra neprehyna alebo ci nie je nejaka deformita popripade ci pouziva laket tak ako druhy. Dakujem krasne

janka54321
18. máj 2025

Už som poslala spravu

autor
18. máj 2025
@janka54321

Už som poslala spravu

@janka54321 dakujem

lucibb
18. máj 2025

Ja som sa ako 6 rocna smykla na lade a zlomila si laket.nechali si ma v nemocnici na pozorovani,dali sadru.potom som chodila na rehabilitacie.a ruku mam teraz ohybnu viac ako druhu.

zuzika87
18. máj 2025

Moja dcérka mala zlomeninu lakťovej kosti,spadla na trampolíne,operovali ju na úrazovej chirurgii,dávali jej tam drôty,6 týždňov mala polosadru,potom 2 mesiace rehabilitácie,ostali nám však trvale následky 10%mala úplne nezohne lakeť ako ma ale je to v poriadku nie je to nič čo ju životne.obmedzuje

veronikaba
25. máj 2025

Dcera v decembri vyklbila laket a odlomila z laktovej kosti. Stale rehabilitujeme,ale nevie ju vystriet uplne.chyba je asi 20st. Viete mi poradir dobru rehabilitaciu Bratislava okolie?dakujem