Zlomený lakeť
Dobry den, je tu nejaka mamina ci ocino dietata, co malo nieco podobne? Dakujem
Moja ako predskolacka
Moja pred dvoma rokmi.
@araavdva dobry den, pisal som vam spravu, ale kludne napiste i sem…
Chcel by som sa vas spytat ako to vsetko dopadlo? Co vam vlastne robili a ci su nejake nasledky alebo ci laket nejak extra neprehyna alebo ci nie je nejaka deformita popripade ci pouziva laket tak ako druhy. Dakujem krasne
Moja ako predskolacka
@janka54321 dobry den, pisal som vam spravu, ale kludne napiste i sem…
Chcel by som sa vas spytat ako to vsetko dopadlo? Co vam vlastne robili a ci su nejake nasledky alebo ci laket nejak extra neprehyna alebo ci nie je nejaka deformita popripade ci pouziva laket tak ako druhy. Dakujem krasne
Už som poslala spravu
Ja som sa ako 6 rocna smykla na lade a zlomila si laket.nechali si ma v nemocnici na pozorovani,dali sadru.potom som chodila na rehabilitacie.a ruku mam teraz ohybnu viac ako druhu.
Moja dcérka mala zlomeninu lakťovej kosti,spadla na trampolíne,operovali ju na úrazovej chirurgii,dávali jej tam drôty,6 týždňov mala polosadru,potom 2 mesiace rehabilitácie,ostali nám však trvale následky 10%mala úplne nezohne lakeť ako ma ale je to v poriadku nie je to nič čo ju životne.obmedzuje
Dcera v decembri vyklbila laket a odlomila z laktovej kosti. Stale rehabilitujeme,ale nevie ju vystriet uplne.chyba je asi 20st. Viete mi poradir dobru rehabilitaciu Bratislava okolie?dakujem

Moja pred dvoma rokmi.