icon

Pôrod v ľubovnianskej nemocnici - čo si treba vziať so sebou?

michaelaff
8. júl 2021

Ahojte, viem, že každá nemocnica má napísané na svojej stránke, čo si vziať so sebou do pôrodnice. Už som v SL rodila, bolo to pred cca 3 rokmi. Len neviem ako je to teraz v SL počas COVIDu?

Boli ste tam teraz niektorá?

Ďakujem za každú odpoveď.

jaskolka
8. júl 2021

Neviem, či chceš len úplne čerstvé informácie, ja som rodila v októbri minulého roka. V podstate potrebujes len veci pre seba(hygienické potreby, nočné košele, vložky, nohavičky, uteráky) príbor, hrnček, pohár, plienky, vlhčené vreckovky a oblečenie pre dieťa, na cestu domov, inak dávajú babatku ich nemocničné.co sa týka rusok a tak, my sme nemali. Partner pri pôrode teraz je povolený, čo viem

michaelaff
autor
14. júl 2021

@jaskolka vďaka, tak pomôže aj to. Asi si rodila v čase, keď bola zase blbá situácia ohľadom COVIDu... Toto ma práve zaujímalo, ako to v tom čase bolo. Lebo som už počula kadečo. Že mali ženy svoje veci a niektoré im nedovolili používať. Tak neviem no. Takže ďakujem 😉

michaelaff
autor
14. júl 2021

@jaskolka a áno, o partnerovi pri pôrode viem. Len ktovie ako to bude v septembri, keďže už teraz vedia, že sa situácia zase zhorší 😬😃

jaskolka
14. júl 2021

@michaelaff tam neviem o tom, že by sa dačo nemohlo používať z veci,ale si tam priniesli ženy.. Dokonca aj veci sa mohli priniesť, ale len ku dverám a tam vzala sanitárka.

michaelaff
autor
14. júl 2021

@jaskolka tak fajn, vďaka 😉

elizabeth22
15. júl 2021

@michaelaff ja som pred 10. dňami rodila, čo by ťa zaujímalo? hlavne si veľa neber, veľmi skoro púšťajú ak je všetko ok a ja som sa zbytočne veľa balila 🙂

julajlatvar
16. júl 2021

@elizabeth22 čo znamená veľmi skoro? Nečaká sa tie 4 celé dni či ako to bývalo?

elizabeth22
17. júl 2021

@julajlatvar no ja som bola naposledy s dcérkou v 2013 a po sekcii na 7-8 deň púšťali, teraz som išla na 3. deň po sekcii, ja som sa veľa nabalila a využila som asi 1/4 z vecí.