icon

Skúsenosti s morfologickým sonom v Starej Ľubovni

13pipi13
10. okt 2025

Zdravím, je tu prosím niekto, kto má skúsenosť s veľkým sonom v nemocnici v Starej Ľubovni? Ja som bola na prvotrimestrálny skríning v Sonoclinik a teraz v druhom trimestri uvažujem aj nad Starou Ľubovňou. Volala som tam, objednala som sa ale dosť ma odradil prístup sestry, rýchlo ma odbila, nič mi poriadne nepovedala. Pričom v Sonoclinik mi hneď po telefóne všetko dôležité povedala, čo treba atď. Ak máte skúsenosť so sonom v nemocnici v Starej Ľubovni, budem veľmi vďačná za komentár. 🙂

nila0622
10. okt 2025

Ahoj ja som bola pri primárovi. Veľmi super. Maximálna spokojnosť. Na prvé som tiež bola v sono clinic. V SL sa mi páčilo viac. Sestra má toho veľa, objednáva všetkých všade + práca na ambulancii, ctg atď. tak telefóny asi rieši rýchlo. Každopádne ja odporúčam 🙂

jaskolka
10. okt 2025

@13pipi13 bola som v starej Ľubovni,bola som spokojná. Sestra pri objednávke sa spýta na meno a týždeň tehotenstva,potom povie to základné, dátum a čas,kedy máš prísť, doniesť si výmenný lístok, prípadne nejaké výsledky vyšetrení,aj máš..ako čo viac ti má povedať? Tam zvoní telefón v kuse, tak nemôže sa "vykecavat"nejako dlho, plus má aj asistenciu pri vyšetrení a obsluhuje ctg.

13pipi13
autor
10. okt 2025
@nila0622

Ahoj ja som bola pri primárovi. Veľmi super. Maximálna spokojnosť. Na prvé som tiež bola v sono clinic. V SL sa mi páčilo viac. Sestra má toho veľa, objednáva všetkých všade + práca na ambulancii, ctg atď. tak telefóny asi rieši rýchlo. Každopádne ja odporúčam 🙂

@nila0622 áno, chápem, že toho majú určite veľa. Ďakujem za odpoveď, tak asi tiež skúsim tentokrát SL. 🙂

13pipi13
autor
10. okt 2025
@jaskolka

@13pipi13 bola som v starej Ľubovni,bola som spokojná. Sestra pri objednávke sa spýta na meno a týždeň tehotenstva,potom povie to základné, dátum a čas,kedy máš prísť, doniesť si výmenný lístok, prípadne nejaké výsledky vyšetrení,aj máš..ako čo viac ti má povedať? Tam zvoní telefón v kuse, tak nemôže sa "vykecavat"nejako dlho, plus má aj asistenciu pri vyšetrení a obsluhuje ctg.

@jaskolka ja chápem, že toho majú veľa. No mne nepovedala ani o výmennom lístku, ani čo mám priniesť (výsledky predošlých testov alebo niečo iné) proste nič. Nikto sa s ňou nechcel vykecávať len vedieť potrebné info. Preto som chcela vedieť skúsenosti.

pitty101
14. nov 2025

Dobrý, chcela by som sa opýtať či sú nejaké povinné poplatky za rozšírený 3d, 4d ultrazvuk v Starej Ľubovni?

stinia
26. nov 2025

Berte to tiež tak, kto vyšetrenie financuje. Pokiaľ si ho platíte sama v Sonoclinic, tak je normálne očakávať aj nadštandardný prístup a informovanie. Pokiaľ vyšetrenie hradi zdravotná poisťovňa, logicky nie je možné očakávať od zdravotnej sestry nadštandarnú komunikáciu. To ale neznamená, že vyšetrenie bude menej kvalitné.

venci
6. dec 2025
@13pipi13

@jaskolka ja chápem, že toho majú veľa. No mne nepovedala ani o výmennom lístku, ani čo mám priniesť (výsledky predošlých testov alebo niečo iné) proste nič. Nikto sa s ňou nechcel vykecávať len vedieť potrebné info. Preto som chcela vedieť skúsenosti.

@13pipi13 ahoj,mozem poprosit cislo do Starej Lubovne na morfo ultrazvuk? Plus cenu za vysetrenie. Ďakujem

13pipi13
autor
7. dec 2025
@venci

@13pipi13 ahoj,mozem poprosit cislo do Starej Lubovne na morfo ultrazvuk? Plus cenu za vysetrenie. Ďakujem

@venci ahoj, za vyšetrenie som neplatila, mala som výmenný lístok, platila som iba za fotku 7e. 052 4317 441