Skúsenosti s morfologickým sonom v Starej Ľubovni
Zdravím, je tu prosím niekto, kto má skúsenosť s veľkým sonom v nemocnici v Starej Ľubovni? Ja som bola na prvotrimestrálny skríning v Sonoclinik a teraz v druhom trimestri uvažujem aj nad Starou Ľubovňou. Volala som tam, objednala som sa ale dosť ma odradil prístup sestry, rýchlo ma odbila, nič mi poriadne nepovedala. Pričom v Sonoclinik mi hneď po telefóne všetko dôležité povedala, čo treba atď. Ak máte skúsenosť so sonom v nemocnici v Starej Ľubovni, budem veľmi vďačná za komentár. 🙂
@13pipi13 bola som v starej Ľubovni,bola som spokojná. Sestra pri objednávke sa spýta na meno a týždeň tehotenstva,potom povie to základné, dátum a čas,kedy máš prísť, doniesť si výmenný lístok, prípadne nejaké výsledky vyšetrení,aj máš..ako čo viac ti má povedať? Tam zvoní telefón v kuse, tak nemôže sa "vykecavat"nejako dlho, plus má aj asistenciu pri vyšetrení a obsluhuje ctg.
Ahoj ja som bola pri primárovi. Veľmi super. Maximálna spokojnosť. Na prvé som tiež bola v sono clinic. V SL sa mi páčilo viac. Sestra má toho veľa, objednáva všetkých všade + práca na ambulancii, ctg atď. tak telefóny asi rieši rýchlo. Každopádne ja odporúčam 🙂
@nila0622 áno, chápem, že toho majú určite veľa. Ďakujem za odpoveď, tak asi tiež skúsim tentokrát SL. 🙂
@13pipi13 bola som v starej Ľubovni,bola som spokojná. Sestra pri objednávke sa spýta na meno a týždeň tehotenstva,potom povie to základné, dátum a čas,kedy máš prísť, doniesť si výmenný lístok, prípadne nejaké výsledky vyšetrení,aj máš..ako čo viac ti má povedať? Tam zvoní telefón v kuse, tak nemôže sa "vykecavat"nejako dlho, plus má aj asistenciu pri vyšetrení a obsluhuje ctg.
@jaskolka ja chápem, že toho majú veľa. No mne nepovedala ani o výmennom lístku, ani čo mám priniesť (výsledky predošlých testov alebo niečo iné) proste nič. Nikto sa s ňou nechcel vykecávať len vedieť potrebné info. Preto som chcela vedieť skúsenosti.
Dobrý, chcela by som sa opýtať či sú nejaké povinné poplatky za rozšírený 3d, 4d ultrazvuk v Starej Ľubovni?
Berte to tiež tak, kto vyšetrenie financuje. Pokiaľ si ho platíte sama v Sonoclinic, tak je normálne očakávať aj nadštandardný prístup a informovanie. Pokiaľ vyšetrenie hradi zdravotná poisťovňa, logicky nie je možné očakávať od zdravotnej sestry nadštandarnú komunikáciu. To ale neznamená, že vyšetrenie bude menej kvalitné.
@jaskolka ja chápem, že toho majú veľa. No mne nepovedala ani o výmennom lístku, ani čo mám priniesť (výsledky predošlých testov alebo niečo iné) proste nič. Nikto sa s ňou nechcel vykecávať len vedieť potrebné info. Preto som chcela vedieť skúsenosti.
@13pipi13 ahoj,mozem poprosit cislo do Starej Lubovne na morfo ultrazvuk? Plus cenu za vysetrenie. Ďakujem

Ahoj ja som bola pri primárovi. Veľmi super. Maximálna spokojnosť. Na prvé som tiež bola v sono clinic. V SL sa mi páčilo viac. Sestra má toho veľa, objednáva všetkých všade + práca na ambulancii, ctg atď. tak telefóny asi rieši rýchlo. Každopádne ja odporúčam 🙂