10 mesačná dcéra prestala zaspávať sama
Baby moja mála ma 10 mes. doteraz po položení do postieľky zaspala niekedy ťažšie niekedy ľahšie, už asi vyše týždňa nechce zaspať vôbec stále plače a stojí v postieľke,neviete kde sa stala chyba, alebo čo mám robiť, aby zase zaspávala sama?
@macamac každá máme svoj názor a ja rešpektujem ten tvoj. možno zo mňa hovorí závisť, ale ja som tým mať na satarosti detičky nemyslela, že sa venovať len im, ale myslela som že len deťom a domácnosti, do by som si ešte aj nohy vykladala aké mám dobré dieťa, myslela som tým okrem všetkej tej roboty v domácnosti, okolo domu, okolo detí robiť prácu ako privyrobenie.
ale o tomto vlastne táto téma nie je, každý má právo urobiť podľa svojo aj povedať svoj názor. a ja názory ostatných rešpektujem, nehodnotím kto je aká matka, čo kto robí dobre alebo zle. je to každého osobná vec. Tak ako ja nedovolím aby niekto hodnotil mňa. ak to niekomu vyhovuje, že zaspáva s dieťatkom hodinu, tak to je v poriadku, ale ak tam niekto leží nasilu a nie je s týmto stavom spokojný, tak musí s tým niečo robiť.

@elienka a kto tvrdí,že ja píšem len o matkách, čo sú na rodičáku celé tri roky? / o tej blízkosti 😉 /
a trošku ma dojal ten tvoj názor /vznikla naň aj téma,je to viac-menej mužský názor/ " ja by som strašne chcela byť na rodičáku celé 3 roky a nemať nič iné na starosti len starať sa o detičky,"... jasné, veď maminy na rodičáku nič iné nerobia,len venujú sa a pozerajú na svoje detičky 😉 to na odľahčenie. veď práca v domácnosti-to nie je žiadna práca,nie? a venovať sa ostatným deťom-to je tiež nič.
ja som tiež nebola 3 roky doma, pracujem,takže nie si sama 😉
a úplne ti rozumiem-ani ja nie som matka roka.
a tiež s mužom nikam nechodíme-ale zas to je o tom,či to niekomu chýba,alebo nie.
a vôbec- ty máš svoj názor,ktorý ti neberiem, ja mám svoj. každá cítime a žijeme inak. tak,ako najlepšie vieme 😉
mne tu nemusí nik vysvetľovať svoje správanie, výchovu-každá sme iná, každé dieťa je iné.
mne jednoducho nesedí "cvičenie" detí -v tejto téme konkrétne so spánkom, lebo každý máme iný spánkový režim, niektoré dieťa vie zaspať same, v hluku, iné na prsníku, s fľašou,..
kedysi boli jasle, moja mama spomína,že keď sme zaspali,ešte do tretej v noci robila doma-domáce práce, čo nerobila,keď nás vyzdvihla zo škôlky,lebo sa nám venovala a ráno letela do práce-a veru, nespomínam si na ňu ako na mrzutú mamu
preto hovorím-je to o každej z nás, individuálne. nikomu jeho názor neberiem a svoj nezmením
😉