icon

10-mesačné bábo sa obtiera

9. okt 2023

Ani neviem ako to napisat.. Mam 10 mesacne babo a vkuse sa obtiera tak medzi nozkami v jedalenskej stolicke, aktualne zacala este aj o moju nohu, v kociku.. ja som si prvotne myslela ze ma niaky zdravotny problem aj som volala s doktorkou ale nevedela moc poradit neviem ci chodit este na gynekologiu ci nema iny problem pre ktory sa tak masiruje? Ale cim dalej tym viac to vyzera ze si proste len robi prijemne.., je mozne ze by toto robilo tak male babatko? Mate s tym uz niekto skusenost? 😥 na nete pisu ze deti okolo 2 rokov to mozu robit tak ja neviem…😒

minenkak
9. okt 2023

Však ty keď si hladkas malú tiež ti to robí dobre a presné aj tak isto malým deťom ,však život je len o pôžitku,sex ,jedlo ,spánok z,ábava drogy

viestta
9. okt 2023

Neries, ono to prejde. Objavila nieco nove, prijemne. Pride nieco ine, nove, prijemna prestane s tym

anjelicek26
9. okt 2023

Robia to uz babatka... odputat pozornost na nieco ineho a hotovo, nevenovat tomu extra pozornost.

aliaray1
9. okt 2023

Nema zrasty?- zrastene pysky. Alebo zapareniny? My sme v tomto veku premastovali bud infadolanom alebo weledou zltym kremom.

autor
9. okt 2023

@anjelicek26 no to ma zaujimalo ci niekto ma skusenost aby dievcatko tak skoro toto robilo. Lebo najma si niesom stale ista ci to si robi prijemne alebo mam lietat po doktoroch ze ju tam nieco svrbi/ boli?

autor
9. okt 2023

@aliaray1 snazim sa zistit ci nema synechie zatial to tak nevyzera… tazko sa jej do nej dostat pozriet bojuje so mnou aj muzom… ale co sa mi podarilo tak to nevyzera ze by tam bol problem.

aliaray1
10. okt 2023

Este mi napadlo, ci z mocu nevysetrit, ci nema zapal zo spodu...decka v tomto veku si vsade vonku aj sadaju...🤷‍♀️

karolinkaaaa005
13. júl 2024

Ahoj môj synček toto robil s dekou resp mojkacika mal ako deku a proste si to tam snou suchotal , tiež v takom veku ....potom prestal .. aj švagrinina mala to robila presne v stoličke a dosť dlho ..