9 mesačné dieťa prestalo spať a plače zo sna
Ahojte mamicky, rada by som sa poradila, ci ste nieco take nezazili aj vy. Mam 9 mesacneho chlapceka takmer od zaciatku je na UM, od cca.2eho mesiaca spal od 20ej do rana 6ej nonstop. Tak to trvalo asi pol roka,sem tam sa zobudil,ale ziadne nocne krmenia a podobne. Posledne tyzdne to je ale horor. Budi sa velmi casto, vacsinou s velkym placom,ale mam casto pocit , ze spi,ked sa rozplace, aj slzy. Niekedy nepomáha ani mojkanie,niekedy len voda. Sem tam mliecko. Neviete poradit ? Prvych 8 zubkov ma uz 2 mesiace von,tak tym to asi nebude. Takisto rezim ma pevny, okolo 20ej vzdy uz vyzyvuje a ide spinkat. Dakujem vopred.
Aj my sme mali nedávno 9m a je to podobné. Menej spánku, ťažšie sa zas zaspáva, viac chce byť na prsku, zo sna mrcka a vrcka. 😀🤣Beriem to ako spánkový regres, či separacna úzkosť, či príprava na chodenie. Vždy pred tým, ako sa začne veľmi rýchlo rozvíjať alebo vyjde zub, má zle noci a celkovo zlý spánok. 😉
Moze mat zle sny, ma 9 mesiacov, je vnimavejsi, vela veci zaziva cez den a potom sa mu moze snivat. my sme tym tiez presli, dcerka ma rok a tiez v tom
obdobi okolo 9mesiaca mavala nocne mory, strasne plakala zo spanku a nepomohlo nic, len rozsvietit svetla , uplne ju zobudit prebrat a spievali sme si 🙈 potom aj ked isli zubky, zle spavala , teraz nam idu dalsie a v noci je hore aj kazdu hodku... ale to skrz zubky. Vas syncek tiez urcite sniva, treba ho uplne zobudit a rozpravat sa s nim 🙂

separačná úzkosť...