Aké sú podmienky prepravy potravín cez Ryanair pre ročné dieťa?
Ahojte,
Zanedlho ma čaká cesta s ročnou dcérkou. Zaujímalo by ma, aké sú podmienky prepravy tekutín a potravín pre ňu v príručnej batožine ?( UM, výživy, sirupy od teploty a iné lieky). Môžu sa pre dieťa prepravovať aj tekutiny, ktoré majú viac ako 100ml?
Moze byt viac ml ale v mnozstve primeranom na cestu, takze ziadne litre tekutin ako tekutina su aj napr ovocne kapsicky, vyzivy, kase... jednoducho vsetko kde bude priadana voda. A na lieky pozor pri tom zalezi od toho na koho natrafis na kontrole tie bez paiera od lekara, ze ich naozaj potrebujes mozu nad 100ml vyhodit.
Letim z BA
Moj prvy let s dietatom, takze preto tie otazky a.k.a neskuseny cestovatel 😂
Um prasok v pohode. Vyzivy nie, teda len do podpalubia. Nedaju sa kupit na mieste?
Kufor neberiem, ideme len na 4 dni, kupila som len priority aby mala dcerka maly kufor, mne staci aj ruksak.
@ness222 vacsinou stravu aj pitie pre dieta do 2 rokov dovolia, ale zarucit to neviem. Nam to preslo, len to brali a davali pod nejaky specialny skener alebo co. A inak co sa tyka ryanair, tak dieta do 11 rokov ma narok na kufor typu trunki a aj 2 detske veci ako kocik, sedacka... netreba kvoli tomu kupovat priority.
Nikdy mi nič nepovedali na výživy pre dieťa a to som ich mala v príručnej viac než 5ks mala som aj normálne lieky ako nurofen a normálne aj vodu nad viac ako 100 ml. Pri malom dieťati sú benevolentnejší a to som letela z viacerých letísk nikdy mi nič nepovedali, keď videli malé dieťa.

Tekutiny zalezia od letiska, nie od spolocnosti, ktorou letis . Na niektorych uz maju tie nove skenery a vobec nemusis vybalovat tekutiny, elektroniku,..nic..
Ale teda vzdy ma nechali prejst so vsetkym pre deti. Aj s pollitrovou flasou so studenou vodou, aj s termoskou s horucou vodou, vyzivami, kapsickami, sprejmi na astmu.. maximalne zobrali vzorku na otestovanie.