icon

Ako bezpečne ochrániť vianočný stromček pred deťmi?

17. nov 2024

Asi otrepana otazka ale nemam moznost ho dat do vysky a zabrana co sa pouziva na schody tu nedam medzi gauc a kuchynsku linku. 🙈 Pouzivate ohradu okolo stromceka? Alebo nejake napady? 🙈

Strana
z2
janka_266
18. nov 2024

tak ho vyberte skôr, najskôr dajte len svetielka a nech si ho ochytá pod vašim dozorom, pridajte 1-2 gule umelé, kam dočiahne, tie dá tak 100x dole a bude to ok :D potom odporúčam sklenené ozdoby nechať v krabici pre istotu aj počas vianoc a uvidíte :D

ayato
18. nov 2024

@angeli121212 nenarobí s tým človek nič, a vôbec to nie je o tom, že by sme neboli aspoň priemerne inteligentní rodičia či nevychovávali. Starší syn takýto nebol, bol opatrný nechytal nič čo sme nedovolili, do úst nedal nič čo nebolo na tanieri . Mladšia je presný opak. Z úst som jej večne niečo ťahala, a chytá všetko aj keď jej to človek 1000 krát povie. Vylezená je všade, človek musí non-stop striehnuť.

angeli121212
18. nov 2024

@ayato veď práve a dokonca mne tieto deti neprídu neintelogentné skôr naopak, keď niečo chcú tak si vymyslia ako to dosiahnuť len sú jednoducho zvedavé a chcú všetko vyskúsať... Ja by som fakt každej čo si myslí blbosti dopriala si to skúsiť ... Veď to sa človek bojí ísť od toho dieťaťa aj na záchod ..

autor
19. nov 2024

@angeli121212 ano ja uz nechapem, ze co skor asi ho zacnem priviazavat niekam 🙈

angeli121212
19. nov 2024

Ja s tebou úplne súcitím mám to doma 😂😂 ja keď aj počúvam niektoré moje známe, že uspávajú dieťa tým spôsobom, že ho dajú do postieľky, zavrú dvere a čakajú kým zaspí tak mne je až smiešne, lebo náš by proste vyliezol z postieľky a dvere si otvoril alebo by rozobral polku izby 😂🤦 a na druhej strane mne by to ani nedalo ho takto uspávať, keď viem, že s tým nie je ok

autor
19. nov 2024

@angeli121212 nas maly od 9. mesiaca spi v domcekovej postielke so zabranou od zopy, nevedel, nechcel spat v klasickej...
od 4. mesiaca spal v postielke za dverami, normalne sme mu asi prekazali, ked sme dychali 🙈😁

angeli121212
19. nov 2024

No ak sa on tak rozhodol, že mu to vyhovovalo tak to je zas iné a je to úplne v poriadku.. náš je kontaktný jemu by bolo smutno keby ho len tak zavriem a spi, tak zaspáva buď v mojom alebo manželovom objatí, ale zas my obaja s mužom sme tiež kontaktní tak to mal po kom podediť...

kris_tin257
19. nov 2024

Kým sú deti malé stromček nestaviame, až keď mladšia trošku vyrastie. Bolo by to nebezpečné u nás 😊

autor
19. nov 2024

@angeli121212 my sme si ho naucili, ze v mojom alebo drahom objati si vypije mliecko, troska pomojkame, odgrgne a dame do perinky a zavrieme dvere a spinka 😊

autor
19. nov 2024

@kris_tin257 no ja ho asi dam do ohrady, ktoru ideme aj tak menit na spodne poschodie, 150 na 150 a hotovo 🙄

angeli121212
20. nov 2024

U nás toto nefungovalo, že dam do perinky a čaw.. bolo vidieť, že s tým nie je absolútne v poriadku a keďže mne takýto prístup tiež nesedel tak sme nešli hlavou proti.múru

Strana
z2