Ako bezpečne ochrániť vianočný stromček pred deťmi?
Asi otrepana otazka ale nemam moznost ho dat do vysky a zabrana co sa pouziva na schody tu nedam medzi gauc a kuchynsku linku. 🙈 Pouzivate ohradu okolo stromceka? Alebo nejake napady? 🙈
@angeli121212 nenarobí s tým človek nič, a vôbec to nie je o tom, že by sme neboli aspoň priemerne inteligentní rodičia či nevychovávali. Starší syn takýto nebol, bol opatrný nechytal nič čo sme nedovolili, do úst nedal nič čo nebolo na tanieri . Mladšia je presný opak. Z úst som jej večne niečo ťahala, a chytá všetko aj keď jej to človek 1000 krát povie. Vylezená je všade, človek musí non-stop striehnuť.
@ayato veď práve a dokonca mne tieto deti neprídu neintelogentné skôr naopak, keď niečo chcú tak si vymyslia ako to dosiahnuť len sú jednoducho zvedavé a chcú všetko vyskúsať... Ja by som fakt každej čo si myslí blbosti dopriala si to skúsiť ... Veď to sa človek bojí ísť od toho dieťaťa aj na záchod ..
@angeli121212 ano ja uz nechapem, ze co skor asi ho zacnem priviazavat niekam 🙈
Ja s tebou úplne súcitím mám to doma 😂😂 ja keď aj počúvam niektoré moje známe, že uspávajú dieťa tým spôsobom, že ho dajú do postieľky, zavrú dvere a čakajú kým zaspí tak mne je až smiešne, lebo náš by proste vyliezol z postieľky a dvere si otvoril alebo by rozobral polku izby 😂🤦 a na druhej strane mne by to ani nedalo ho takto uspávať, keď viem, že s tým nie je ok
@angeli121212 nas maly od 9. mesiaca spi v domcekovej postielke so zabranou od zopy, nevedel, nechcel spat v klasickej...
od 4. mesiaca spal v postielke za dverami, normalne sme mu asi prekazali, ked sme dychali 🙈😁
No ak sa on tak rozhodol, že mu to vyhovovalo tak to je zas iné a je to úplne v poriadku.. náš je kontaktný jemu by bolo smutno keby ho len tak zavriem a spi, tak zaspáva buď v mojom alebo manželovom objatí, ale zas my obaja s mužom sme tiež kontaktní tak to mal po kom podediť...
Kým sú deti malé stromček nestaviame, až keď mladšia trošku vyrastie. Bolo by to nebezpečné u nás 😊
@angeli121212 my sme si ho naucili, ze v mojom alebo drahom objati si vypije mliecko, troska pomojkame, odgrgne a dame do perinky a zavrieme dvere a spinka 😊
@kris_tin257 no ja ho asi dam do ohrady, ktoru ideme aj tak menit na spodne poschodie, 150 na 150 a hotovo 🙄
U nás toto nefungovalo, že dam do perinky a čaw.. bolo vidieť, že s tým nie je absolútne v poriadku a keďže mne takýto prístup tiež nesedel tak sme nešli hlavou proti.múru

tak ho vyberte skôr, najskôr dajte len svetielka a nech si ho ochytá pod vašim dozorom, pridajte 1-2 gule umelé, kam dočiahne, tie dá tak 100x dole a bude to ok :D potom odporúčam sklenené ozdoby nechať v krabici pre istotu aj počas vianoc a uvidíte :D