Ako často kúpate detičky?
baby ako casto kupete, sprchujete deti? moja dcera ma 2,5roka a teda kazdy den jej dam rychlu sprchu dupu nohy umyt musim, mladsiu do pol roka som aj kazdy druhy den, starsia ma viac pohybu poti sa ideme vonku ..neda mi ju neumyt, no tu to prichadza ked sa ozve svokra😂😵💫🙄🤯 naco?? naco ju sprchujes kazdy den? akoze mne to je jedno je to moja vec, len ma zaujima vas nazor ako casto vy umyvate svoje deti?
Od narodenia každý boží deň. Veď aj dieťa sa potí, ciká, kaká, neviem si predstaviť neumyť.
Každý deň. Mydielka len ako hrasok, mám pre nu sprchovy, ktorým sa dáju umyť aj vlasky, aj telíčko. Tým sa trocha pomydli a osprchuje. Umyjeme samozrejme predok, zadok…
Kazdy den sprcha
Každý deň rýchla sprcha, okrem choroby keď majú vysoké horúčky, vtedy idú rovno do postele a osprchujú sa až keď im je lepšie.
Moja dobra kamaratka pracuje ako sestricka u dermatologicky. Kozni lekari vobec neodporucaju male deti kupat denne. Zmyva sa tym ochranny film, koza sa vysusuje, je nachylna na dermatitidu. Pri mladsej dcerke som uz v sprave z porodnice mala uvedene, ze kupat max raz za 48 hodin, pediatricka mojich deti radila a radi to iste. Takze uz v tomto aj lekari robia osvetu. Intimne partie a nohy som umyvala denne, cele telo 2x tyzdenne. V lete podla potreby. Kazdodenna rychla sprcha az v skolskom veku.
Kúpu sa každú nedeľu ale sprchujem každé ráno pred škôlkou všetkých 3. Malú každý 2 deň , má 9 mesiacov
Každý večer, malý to má ako rituál pred spánkom. 🙂

@cookie29 dupa je riť po vyhodňarski 😊