icon

Ako často umývate deťom vlásky?

yennn
7. jan 2013

Čaute baby, možno fakt hlúpa otázka do pléna (bože tie maminy už fakt nevedia na čo od dobroty, nie? 😀 ) ale celkom by ma zaujímalo, ako často svojim detičkám umývate vlásky? Ja mám trojročného syna a nevieme sa s mužom dohodnúť ako často mu umývať hlavu - on tvrdí že raz týždenne teraz v zime stačí, ja sa zase vadím že častejšie.

Strana
z2
kaja73
9. jan 2013

@yennn ja maleho sprchujem denne ,vlasky vtedy neumyvam-to je taka minutovka .
Kupe sa vo vanicke 2 krat do tyzdna a vtedy mu aj umyvam vlasky.
Teda vlasky 2 krat za tyzden.

yennn
autor
9. jan 2013

@luciferkax ved isto je to len otazka zvyku, my sme "nekupanie" riesili este na zaciatku, ked bol bábo, tiez kvoli pokozke, ktoru ma nastastie v poriadku, no vyhral argument vecerneho ritualu 🙂

aktiz
Odpoveď bola odstránená
sendy182
9. jan 2013

@yennn minimálne 2 až 3 krát do týždňa pri sprchovaní resp.kúpaní 😝 .......v lete ešte častejšie 🙂

jasmika
9. jan 2013

@yennn ja mám dcérku, v marci bude mať tri.. Umývam jej vlásky raz týždenne..viac ani nemám pocit že by bolo treba... to sú detički..nepotia sa tak ako my dospeláci.. Častým umývaním ked to nieje potrebné..im iba naordinujeme večne mastné vlasy v dospelosti...toť môj názor..

luciferkax
10. jan 2013

@yennn no ved hej, ae zas, napr. mladší, aj ked nemal ekzém, do roka sa "kúpal" nassilu, nech sme robili čokolvek, a kúpali kedykolvek, zakaždým vvrieskaaaaaaaaaal :D

kbeata
12. jan 2013

@yennn moj mal nedavno 2 roky,umyvam len mydlom,teraz v zime asi 2 razy do tyzdna,inac ma kazdy den skoro celu hlavu mokru ked sa kupe
v lete mal vlasky kratucke ostrihane,a nema ani huste vlasky 😉

Strana
z2