icon

Ako deti reagujú na ohňostroj?

katusa32
1. jan 2025

Čaute, v prvom rade vám prajem šťastný nový rok 2025
Ja by som sa len chcela opýtať ohľadom ohňostroja oko to vnímajú vaše deti neboja sa? Lebo dneska o pol noci keď začali páliť ten môj tak plakal až ho triaslo..a keď bol menší keď mal tých 5 mesiacov tak nič prespal celú noc..

miskamisiq
1. jan 2025

@katusa32 malý mal vlani 1 rok, teraz ma 2 roky. Zobudil sa oba razy pred polnocou. Keď sme mu ukázali, že je vonka bum ohňostroj tak sa mu to veľmi páčilo. Dnes ráno utekal na balkón, že chce vidieť bum. Takže u nás v pohode.

amonet
1. jan 2025

nasej vadi ten zvuk, nastastie ma tvrdy spanok

really8
1. jan 2025

@katusa32 2r v pohode.sice musel byt na rukach ale pacilo sa a este mu bolo luto ze uz neni. 8m spal

jana_eyre_2
1. jan 2025

Ja už mám deti veľké, pozerajú von keď to bucha.. my také veci nekupujeme.. keď boli úplne maličkí, tak to prespali, keď väčší tak sa trocha báli, ale pozerali..

Ja si však pamätám, že som odjakživa nenávidela ohňostroje a revala som aj keď som bola staršia.. jednoducho ten buchot bol hrozný a nezmiernilo to ani to že na oblohe boli svetielka.. nenávidím ohňostroje odjakživa, nikdy som nebuchala pirátov, ani nekupovala žiadnu pyrotechniku, aj keď to ešte bolo moderné a nikto sa nad tým nepozastavoval..

dixitka
1. jan 2025

@katusa32 Vlani, keď mal 8 mesiacov, sa ani nezobudil. Teraz sme večer pozerali cez okno, nebál sa. O polnoci sa na chvíľu zobudil na hluk, ale po pár minútach spal ďalej.

1mina
1. jan 2025

Mojim sa páči, dokonca aj syn autista ho má rád, a dcéra už má 6 rokov jej paradoxne trocha vadí hluk keď je vonku ale ohňostroj sa jej páči tak vydrží. Včera kvôli tomu dala do polnoci aby sa mohla pozrieť 😀

ivangeline
1. jan 2025

Nevedia o tom.

petronelag
1. jan 2025

@katusa32 Syn keď bol malý tak si našťastie dosť rýchlo zvykol na ohňostroj, horšie je to s naším psíkom, má 3 roky a vždy ho to zobudí a dnes v noci som ho musela tú polhodinu po polnoci všeliako upokojovať, krmiť, aby to prežil.

lucia13022023
1. jan 2025

Prespal.

pralinka25
1. jan 2025

mam 3 deti z toho jeden bol fakt bojko ale ohnostroj sa im pacil. mozno keby poculi len buchot bali by sa ale ked to aj videli pacilo sa im to. a to teda nespali nikdy.

liliblacky
1. jan 2025

naša 2,5 ročná sa bala.. zobudila sa, že čo to je (my sme už boli rovno v jej izbe), tak sme ju zobrali pozerat z okna ale ona sa to snažila sfuknut a hovorila že dosť, dosť aj sa triasla, takze sme zaliezli zase do postele a tam už bola Ok.. a rano nám vravela, že zlý ujo robil bum bum 🤷🏽‍♀️ inak má rada aj hudbu, všetko ale asi to, že bola zobudena v noci

nikha2809
1. jan 2025

Pamätám si ako som sa ja bála ohňostroja ako dieťa, naši ma vždy nechali zaspať a zobudila som sa na hluk.Ja to robím inak, deti idú spať poobede aby do pol noci vydržali, takže sa nezlaknu ako keď ich to vytrhne zo spánku a neboja sa, paci sa im

zuzanka.zuzu
1. jan 2025

nechcem aby zo syna bola bábovka 🤷 keď mal 10m tak bol v mojom náručí a pozerali sme z balkóna. o rok to isté ale už sme boli na parkovisku. o rok už stál sám a bol zvedavý a tešil sa. tento rok nás už ani nevnímal ako bol fascinovaný 😁 ale áno, mám kamošku ktorá sa s deťmi schováva doma "lebo oni sa boja" - bojí sa ona a preniesla to aj na nich 🙈

taktotedanie
2. jan 2025

@katusa32 minuly rok plac , tento rok? Ani brvou dieta nepohlo prespalo cely silvester

danyelia
3. jan 2025

Žiadne z mojich 4 detí sa ohňostroja nebojí, tešia sa...