Ako dosiahnuť, aby dieťa spalo celú noc?
Viete my niekto pomoct? Moj 14 mesačny synček sa my budi v noci niekedy aj 3-4krat, tuto noc sme dokonca boli hore od pol noci do 4:30 kým konecne zaspal, už je to dosť vyčerpavajuce, cez den spi od 12 niekedy 2az 3 hodiny, v noci mu dokonca este davam UM, mate s tym skusenosti, dakujem za rady ☹ ☹
😀 😀 😀
kým som malú kojila tiež sa budila často,teraz sa tiež budí2-3x,cikať a napiť sa vody 🙂 už som si zvykla
@anjelik99 myslim ze to bude v tom ze spi moc cez den nas maly to robil ked cez den spal dlhsie ako hodinku potom sa v noci rozhodol ze on spat nebude a kludne bol v noci aj 2 hodky hore...zacala som mu davat v noci miesto mlieka caj cez den som ho budila a od vtedy spi od 18.30 do 9tej rano bez prestavky na mlieko 🙂
monuska342 no maly spi hodinku a pol az dve raz za cas 3h ale to vynimocne, lenze on by my nevydrzal je strasne hyperaktivny ale ked sa unavy proste potrebuje spinkat, a cim menej my spal cez den tym horsie je to v noci, tak neviem 😒 😒 😒

ak sa mozem pridat: my sme dali malu samu do izby ked mala 2roky a zacala spavat omnoho lepsie, zrazu prespala celu noc, ziadne mlieko nepila.....pomohlo to🙂 a druha vec: lekarka mi raz povedala, aby som nedavala malej v noci pit mlieko, ze jej mam dat radsej len trochu caju, inak sa bude budit stale, lebo si nato zvykne...neviem ale, lebo nam pomohlo to, ze sme ju dali do "svojej izby" .....a konecne som chodila do roboty vyspataá 🙂 🙂