Ako naučiť na cumeľ?
21. okt 2021
Ahojte maminky dcerka bude mat 3.11. 3 mesiace a vobec ale ze vobec nechce cumel da sa to vobec naučiť? Uz som zúfalá s toho lebo ked hľadá tak jedine riešenie je prsník.😭 Je to dosť vyčerpávajúce hlvne ked nieco začnete robit a ona začne plakať ale 5 minút pred tym pol hodinu papala.🤦🏻♀️🤷🏻♀️ NAUČÍM JU TO?
Predošlá
Strana
z2
@baska1930 neucila by som. Moja starsia mala pomaly do 5 rokov a bol velky problem odnaucit. Mladsia nechcela. Nemala vobec a ani jej nechybal. Dietatko si potom samo najde sposob ako sa ukludnit. Nebola vonec placliva a taka kludna. Pri starsej som nerobila nic ine len cumle kupovala a mala v zasobe lebo bez nich nevedela byt
Predošlá
Strana
z2

@baska1930 nasa mala nechcela cumel asi do 7mesiacov...ale moj vytrvaly muz jej ho ponukal.vzdy pri zaspavani, prijala ho a dudlala o 106. spokojna ona aj my, lebo bolo ticho😃 a uplne krasne sa aj odnaucila od dudla, mala 2 rocky, a sama ho uz nepytala, lebo bol.BE😉 nam teda cumlik pomohol ku pokojnym chvilam,a ked dieta na to vyzreje same ho odhodi....si muslim po skusenosti ja...este mame nejake cumle ,obcas najde a podudle ale potom zahodi do kosa ze fuj tumel😃