Ako obliecť bábätko, keď ideme večer na námestie?
Ahojte, večer sa chystáme na rozsvietenie stromčeka na námestie. Ako obliecť dvojmesačné bábätko? Radšej do fusaku? Nebudeme tam dlho
@amelia1234 my do Trnavy
Ja by som urcite do fusaku🙂ono lezi nehybe sa ako my dospeli..urcite body overal fusak..pripadne svetrik..teplaciky..zavisi kolko stupnov bude tam kde byvate
@xtina1711 zatiaľ predpoveď ukazuje okolo 5-6.. preto neviem či nie je zbytočne dávať do fusaku, keď ešte nemrzne.. či nebude lepšie iba "zadekovat"
Také malinké znesie aj fusak,ja už 7 mesačnej dávam..ale zas kľudne keď máte aj teplú deku a je v hlbokom kočiku aj tam je kryté,my už sme dali športovy tak predsa tam aj fúka zo strán..
Ja som bola s malým(11 mesiacov) minulý týždeň u lekára, malý bol v kočíku lebo to máme len kúsok vtedy bolo u nás ráno 5-6 stupňov a bol vo fusaku.
Bude v hlbokom kočíku. Fusak máme taký ten poctivý z ovčej vlny, tak neviem či to nebude moc. Stále som nejaká nerozhodná kvôli tomu. Zas tiež nechcem aby sa zbytočne potil
Autorka ber to tak že on len leží nehýbe sa, ak by mu bolo teplo rozopnes fusak a prikryjes ho len dekou.
To sa vazne pýtaš takéto otázky? Asi podla toho ake bude počasie a zima... Pane bože,
Tak ho obleč ľahšie a daj do fusaku.
Dala by som do fusaku, uz ked si predstavim seba - vecer je zima a babatko iba lezi, nehyba sa pripadne spinka, bolo by mi prijemne urcite uz zababusenej uz by ha chladno teraz 🙂
To je jedno kam ideš,riad sa podľa počasia.5st cez deň znamená večer o jeden-dva menej a dvojmesačné normálne vozis vo fusaku aj cez deň,nie?Ja viem,že prvé dieťa je prvé dieťa,ale toto riešiť na nete.Ach
Radšej???... samozrejme, že áno.... predstav si to tenučké malé telíčko - skoro bez tuku👉
Jednoznacne fusak aj za mna...to je jedno ze 5,6 stupnov. Babatko lezi, nehybe sa ako my dospeli alebo spinka..a dvojmesacne je fakt male aby bolo len v deke.
Fusak, rozhodne. Keď máš teplý fusak tak jemnejšie obliecť ,na deku je už chladno. Skúšať na zátylku a keď bude vlhký nabudúce budeš vedieť kde pridať alebo ubrat
Ked sa spoti, to je este ten lepsi pripad. Ale ked ti premrzne, tak to bude velmi neprijemne. Jak pre babatko, tak pre teba. Pre tak male babo velmi ani lieky nie su. A odsavat sople v noci tiez nie je sranda.
Tu nemas velmi nad cim vahat, ci dat alebo nedat fusak.
Nemala som v pláne dať len tepláčiky a tenkú deku. Má deku do kočíka + takú teplú deku a kočík je zakrytý. Len mi to prišlo také, že keď bude nula alebo mínus, tak mu nebudem mať čo viac obliecť a budeme kvôli tomu doma
Fusak určite. Neviem koľko je stupňov u vás, ale večer už asi nebude príliš teplo. Keď máš ten taky "echt teply" ovčí, tak obleč len daco ľahšie, dupačky bodycko, tenší overal, a hotovo.
ja davam uz aktualne na prechadzky do fusaku skoro 2 rocnu 😀 2mesacne by som rozhodne davala do fusaku uz aj cez den a ak sa bojis,co potom,ked bude pod nulou,tak by som ho do toho fusaku menej obliekla teraz
,,....tak mu nebudem mať čo viac obliecť a budeme kvôli tomu doma" ze to nemyslis vazne a je to iba materska hmla, ze hej?
Tak, ako pisu zeny, daj ho do fusaku, nemusis naobliekat az tak, ze ho narves aj do kombinezy.....ked bude mrznut, tak ho narves aj do kombinezy a zakryjes 20 dekami, aby ste kvoli tomu netrcali doma....