Ako obliecť novorodenca v chladnejších dňoch?
Teplaciky a ponozky ciapocku? Či ešte aj svetrík mu mám dať?
Bábätko má 9 dní? Veď vo vnútri vám hádam nefuka. Ešte nemá čo hľadať vonku
@tom_i a dôvod?
@tom_i preco by nemohlo byt 9 dnove dieta vonku? Kde zijes prosim ta?
@tom_i preco by nemohlo byt 9 dnove dieta vonku? Kde zijes prosim ta?
@patka06 @veronikaszabova no lebo dieta sa nema nosit vonku kym nie je pokrstene aby ho neuriekli...
@patka06 @veronikaszabova no lebo dieta sa nema nosit vonku kym nie je pokrstene aby ho neuriekli...
@viestta 🤣🤣🤣 to by moje tri este ani vonku neboli 🤣🤣
@viestta 🤣🤣🤣 to by moje tri este ani vonku neboli 🤣🤣
@veronikaszabova ani moj 😀
@viestta a ku krstu... Ja nie som cirkev pozitívna 🫣 takze mi to je suma fuk ... Názor napísať môžem
@viestta a ku krstu... Ja nie som cirkev pozitívna 🫣 takze mi to je suma fuk ... Názor napísať môžem
@tom_i to mozes, ale takyto si radsej nechaj pre seba. Uplne mimo, hadam nejdes na zaklade toho, ze ked si ty rodila bol dazd a sneh, radit inej matke, ze nemoze ist s novorodencom von ked je vonku 15+ stupnov. Uplne kludne moze ist aj rovno z porodnice domov dieta v kociku. Kludne aj v zime, ked prave nesnezi a neprsi a nemrzne. Prechadzat sa da aj v prirode, nie len v OC, to asi tiez vies.
@viestta no keď moja mala 9 dní...ako by som ... Vietor, dážď, sneh, pľúšť, ... Všetko dokopy. Akože mne je to jedno. Aj keď pôjdu rovno z pôrodnice do OC
@tom_i nuz ale dnes pravdepodobne nebola nikde na Slovensku ani plst, ani mraz a asi ani sneh. A ak aj vietor fukal, tak to nebola vychrica.

@tom_i doktorka nám odporučila 🙂