icon

Ako obliecť novorodenca v chladnejších dňoch?

24. apr 2025

Teplaciky a ponozky ciapocku? Či ešte aj svetrík mu mám dať?

Strana
z2
autor
24. apr 2025
@tom_i

Bábätko má 9 dní? Veď vo vnútri vám hádam nefuka. Ešte nemá čo hľadať vonku

@tom_i doktorka nám odporučila 🙂

patka06
24. apr 2025
@tom_i

@tom_i To nemyslíš vážne, vonku je krásne - bábätko môže na prechádzku hneď po prepustení z nemocnice, čerstvý vzduch prospeje nielen dieťatku ale aj maminke, ak je po pôrode zdravotne ok.

tom_i
24. apr 2025
@patka06

@tom_i To nemyslíš vážne, vonku je krásne - bábätko môže na prechádzku hneď po prepustení z nemocnice, čerstvý vzduch prospeje nielen dieťatku ale aj maminke, ak je po pôrode zdravotne ok.

@patka06 veď v pohode.

tortelinka
24. apr 2025
@tom_i

@tom_i a dôvod?

veronikaszabova
24. apr 2025
@tom_i

@tom_i preco by nemohlo byt 9 dnove dieta vonku? Kde zijes prosim ta?

viestta
24. apr 2025
@veronikaszabova

@tom_i preco by nemohlo byt 9 dnove dieta vonku? Kde zijes prosim ta?

@patka06 @veronikaszabova no lebo dieta sa nema nosit vonku kym nie je pokrstene aby ho neuriekli...

viestta
24. apr 2025
@tom_i

@patka06 veď v pohode.

@tom_i maj mal 9 dni a bol vonku, akurat bol februar, slnko svietilo, nemrzlo ani nefukalo. Dobre to spravilo aj mne aj jemu.

veronikaszabova
24. apr 2025
@viestta

@patka06 @veronikaszabova no lebo dieta sa nema nosit vonku kym nie je pokrstene aby ho neuriekli...

@viestta 🤣🤣🤣 to by moje tri este ani vonku neboli 🤣🤣

viestta
24. apr 2025
@veronikaszabova

@viestta 🤣🤣🤣 to by moje tri este ani vonku neboli 🤣🤣

@veronikaszabova ani moj 😀

tom_i
24. apr 2025
@viestta

@tom_i maj mal 9 dni a bol vonku, akurat bol februar, slnko svietilo, nemrzlo ani nefukalo. Dobre to spravilo aj mne aj jemu.

@viestta no keď moja mala 9 dní...ako by som ... Vietor, dážď, sneh, pľúšť, ... Všetko dokopy. Akože mne je to jedno. Aj keď pôjdu rovno z pôrodnice do OC

anavixy
24. apr 2025
@tom_i

@tom_i 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

tom_i
24. apr 2025
@viestta

@viestta a ku krstu... Ja nie som cirkev pozitívna 🫣 takze mi to je suma fuk ... Názor napísať môžem

anavixy
24. apr 2025
@tom_i

@viestta a ku krstu... Ja nie som cirkev pozitívna 🫣 takze mi to je suma fuk ... Názor napísať môžem

@tom_i to mozes, ale takyto si radsej nechaj pre seba. Uplne mimo, hadam nejdes na zaklade toho, ze ked si ty rodila bol dazd a sneh, radit inej matke, ze nemoze ist s novorodencom von ked je vonku 15+ stupnov. Uplne kludne moze ist aj rovno z porodnice domov dieta v kociku. Kludne aj v zime, ked prave nesnezi a neprsi a nemrzne. Prechadzat sa da aj v prirode, nie len v OC, to asi tiez vies.

viestta
24. apr 2025
@tom_i

@viestta no keď moja mala 9 dní...ako by som ... Vietor, dážď, sneh, pľúšť, ... Všetko dokopy. Akože mne je to jedno. Aj keď pôjdu rovno z pôrodnice do OC

@tom_i nuz ale dnes pravdepodobne nebola nikde na Slovensku ani plst, ani mraz a asi ani sneh. A ak aj vietor fukal, tak to nebola vychrica.

Strana
z2