icon

Ako obliekate von dvojročné deti?

3. dec 2021

Ako obliekate teraz detičky vonku ,2rocne.
Dávate už overal ?

Strana
z2
jana_eyre_2
6. dec 2021

Už dávno nemám dvojročné dieťa ale overaly/oteplovacky dávam len keď je sneh.. keď nie je, tak nosia softshell gate, ale aj tepláky s legínami pod tým..

nicci254
6. dec 2021

Tiez mame 2 rocnu slenu a na dvor overal( pod to zatial puncochy, body a svetrik alebo mikinu) a ked niekam ideme len tak na navstevu do mesta tak mame bundicku a zateplene leginy ( pod to tiez samozrejme puncochy).

mmoni89
6. dec 2021

@miniminka veru naši keby mali o jednu vrstvu viac ako ja tak sú spotení ako ako v saune, ja som zamrznutá už keď je 10stupnov😂a oni ešte aj furt behajú. Tak som obliekala asi len nechodiace deti. Potom už skôr o vrstvu menej ako ja 😄

novakkata
6. dec 2021

Ja mám tiež dvojročného, keď ideme po staršieho do školy dávam legíny alebo pančuchy na to zateplené softshellové nohavice alebo hrubé tepláky ak nie je vlhko, dlhé body alebo tričko, fleece mikinu a hrubú zimnú bundu, nákrčník, pletenú čiapku cca od 5 stupňov takto a keď bude mráz tak vymením len nohavice za hrubšie oteplovačky a dám ešte + rukavice. Overal síce màme, ale neviem či ho využijeme, lebo má oteplovačky na tračky a bundu k tomu, teraz som mu dala do snehu to.

euka210
6. dec 2021

Ja som davala overal detom len do snehu, inak teplaky alebo teple nohavice a vetrovka.

vanda323
6. dec 2021

Body s dlhým rukávom, na to pančušky, na pančuchy legíny a na to oteolovaky. Na body tensiu mikinu na to hrubšiu a bundu . Čiapka rukavice šál

miniminka
6. dec 2021

@andreatytler áno môže byť. Ja ho takto obliekam spoteny nebýva, rukavice ale nenosí. A u nás sú už mrazy dlhšie a aj sneh tak v nohaviciach by bol zmacany

hnikoletah
6. dec 2021

Body, pančušky a na to overal.Nakrcnik a zimná čiapka.

vojtasova
7. dec 2021

Tak aby mu nebola zima 🤦🏻‍♀️😁 pančušky,tepláky,ponožky keďže u nás je zima overal tričko,mikina hrubá , bunda, šál , čiapka , rukavice 😁😁najlepšie na Tom je keď sa pýta potom cikať 😁😁😁🤦🏻‍♀️a ty si sa zapotila kým si ho obliekla 😁😁😁😁😁

Strana
z2