Ako obliekate von dvojročné deti?
Ako obliekate teraz detičky vonku ,2rocne.
Dávate už overal ?
Tiez mame 2 rocnu slenu a na dvor overal( pod to zatial puncochy, body a svetrik alebo mikinu) a ked niekam ideme len tak na navstevu do mesta tak mame bundicku a zateplene leginy ( pod to tiez samozrejme puncochy).
Ja mám tiež dvojročného, keď ideme po staršieho do školy dávam legíny alebo pančuchy na to zateplené softshellové nohavice alebo hrubé tepláky ak nie je vlhko, dlhé body alebo tričko, fleece mikinu a hrubú zimnú bundu, nákrčník, pletenú čiapku cca od 5 stupňov takto a keď bude mráz tak vymením len nohavice za hrubšie oteplovačky a dám ešte + rukavice. Overal síce màme, ale neviem či ho využijeme, lebo má oteplovačky na tračky a bundu k tomu, teraz som mu dala do snehu to.
Ja som davala overal detom len do snehu, inak teplaky alebo teple nohavice a vetrovka.
Body s dlhým rukávom, na to pančušky, na pančuchy legíny a na to oteolovaky. Na body tensiu mikinu na to hrubšiu a bundu . Čiapka rukavice šál
@andreatytler áno môže byť. Ja ho takto obliekam spoteny nebýva, rukavice ale nenosí. A u nás sú už mrazy dlhšie a aj sneh tak v nohaviciach by bol zmacany
Body, pančušky a na to overal.Nakrcnik a zimná čiapka.
Tak aby mu nebola zima 🤦🏻♀️😁 pančušky,tepláky,ponožky keďže u nás je zima overal tričko,mikina hrubá , bunda, šál , čiapka , rukavice 😁😁najlepšie na Tom je keď sa pýta potom cikať 😁😁😁🤦🏻♀️a ty si sa zapotila kým si ho obliekla 😁😁😁😁😁

Už dávno nemám dvojročné dieťa ale overaly/oteplovacky dávam len keď je sneh.. keď nie je, tak nosia softshell gate, ale aj tepláky s legínami pod tým..