Ako riešiť nočné zadržiavanie moču u dvojročných detí?
Učím dcérku piškat na nocnik( 2 roky ma) chodi sama pekne pišať
Večer ak ide spinkat dam plienku ale celú noc nepiška az rano. Mam ju v noci dat sadnúť na nocnik aby sa vypiškala? Aj keď sa prebudi opýtam sa jej ci treba piškat povie ze nie a spinka ďalej. Bojím sa ze celu noc sa nevypiška ze zadržiava moč ( nieje zdravé zadržiavať ....)
Dakujem mamky za radu, musela som teraz napísať lebo neviem koli tomu spat je to uz druha noc čo sa nevypišala celu noc. Dakujem este raz
Autorka a ty chodis v noci piskat?
Ani ja uz neviem spat potom co som 25x precitala slovo piskat.
Nechaj ju spať a ty spi tiež. Je úplne normálne,že dieťa v noci nejde na wc ,nič sa mu nestane
Buď rada že tvoje dieťa je zrejmé natoľko zrelé že už v noci plienku nepotrebuje
🤦♀️omg
Toto je cieľom u dieťaťa, naučiť sa vydržať do rána, či? Potom zase v určitom neskoršom veku už zase ľudia nevedia vydržať a chodia na wc cez noc, čím sú potom unavení. Inak opatrne s tým slovom piškať. To platí na tvoju malú dcéru, my máme predsa len trochu viac rokov.
Oci mi odpadli, toto musi byt troll, ziadna matka nie je tak vytreta, aby dieta budila cez spanok, a aby do toho takto maznavo rozpravala 🤢
Ale ved toto je cielom, nie? Aby vydrzalo bez curania celu noc. Alebo sa ti pocikava v noci do postele? Ak nie, tak je to ok a dieta budit nemusis. Moja rocna dcera v noci necika od cca 3 mesiacov. Zato syn sa v tom veku bezne precikal v noci z plienky. Kazde dieta je ine, niektore v noci v pohode vydrzia.
Daj jej pokoj v noci a ty pis ako dospela osoba prosim Ta. 😨 az mi je nechutne po precitani
Toto nemoze byt real
8x napisane slovo piskat🤕
Co, sak to tak ma byt, znamena to, ze jej dozrela nervova sustava a nepotrebuje plienky
Ty piškaj koľko chceš a dieťa nechaj na pokoji.
Je to úplne normálne, skús nedať plienku na noc. Nebuď ju, ani nestresuj.
Je to normalne - v noci sa vylucuje nejaky hormon, ktory zastavuje tvorbu moču. U niektorych deti od 1.5roku, u niektorych az okolo 5 rokov.
Ze nepiška 🙈
Trololo.
PIŠKAŤ je strop
To je snad stav, ktory clovek chce dosiahnut. Prespat celu noc v klude bez mocenia.
A ja som sa z chuti takto z rána nasmiala,ako dokáže jedno slovo povytáčať ľudí 😁.
Nechápem prečo matky majú potrebu napísať piškat 🤦🏻 do riti je to cikať , močiť, mala potreba ale nie piškat 🤦🏻vyjadrovanie ako úchyl na pokeci v 2008
A dnes v noci bola piskat? 🤔

A co by sa jej akože malo stat? Však jej úplne normálne nechodit v noci na wc. Je plne odplienkovana môžeš byť len rada.