icon

Ako riešiť nočné zadržiavanie moču u dvojročných detí?

29. jún 2025

Učím dcérku piškat na nocnik( 2 roky ma) chodi sama pekne pišať
Večer ak ide spinkat dam plienku ale celú noc nepiška az rano. Mam ju v noci dat sadnúť na nocnik aby sa vypiškala? Aj keď sa prebudi opýtam sa jej ci treba piškat povie ze nie a spinka ďalej. Bojím sa ze celu noc sa nevypiška ze zadržiava moč ( nieje zdravé zadržiavať ....)
Dakujem mamky za radu, musela som teraz napísať lebo neviem koli tomu spat je to uz druha noc čo sa nevypišala celu noc. Dakujem este raz

44janica44
29. jún 2025

A co by sa jej akože malo stat? Však jej úplne normálne nechodit v noci na wc. Je plne odplienkovana môžeš byť len rada.

guudy
29. jún 2025

Autorka a ty chodis v noci piskat?

really8
29. jún 2025

Ani ja uz neviem spat potom co som 25x precitala slovo piskat.

jaskolka
29. jún 2025

Nechaj ju spať a ty spi tiež. Je úplne normálne,že dieťa v noci nejde na wc ,nič sa mu nestane

billy_jean
Autor odpoveď zmazal
sense
29. jún 2025

Buď rada že tvoje dieťa je zrejmé natoľko zrelé že už v noci plienku nepotrebuje

1sally12
29. jún 2025

🤦‍♀️omg

billy_jean
29. jún 2025

Toto je cieľom u dieťaťa, naučiť sa vydržať do rána, či? Potom zase v určitom neskoršom veku už zase ľudia nevedia vydržať a chodia na wc cez noc, čím sú potom unavení. Inak opatrne s tým slovom piškať. To platí na tvoju malú dcéru, my máme predsa len trochu viac rokov.

cyberk
29. jún 2025

Oci mi odpadli, toto musi byt troll, ziadna matka nie je tak vytreta, aby dieta budila cez spanok, a aby do toho takto maznavo rozpravala 🤢

diewcatqoo
29. jún 2025

Ale ved toto je cielom, nie? Aby vydrzalo bez curania celu noc. Alebo sa ti pocikava v noci do postele? Ak nie, tak je to ok a dieta budit nemusis. Moja rocna dcera v noci necika od cca 3 mesiacov. Zato syn sa v tom veku bezne precikal v noci z plienky. Kazde dieta je ine, niektore v noci v pohode vydrzia.

ivik4
29. jún 2025

Daj jej pokoj v noci a ty pis ako dospela osoba prosim Ta. 😨 az mi je nechutne po precitani

Toto nemoze byt real

0silvia0
29. jún 2025

8x napisane slovo piskat🤕

katka533
29. jún 2025

Co, sak to tak ma byt, znamena to, ze jej dozrela nervova sustava a nepotrebuje plienky

januska12323
29. jún 2025

Ty piškaj koľko chceš a dieťa nechaj na pokoji.

kavasmliekom
29. jún 2025

Je to úplne normálne, skús nedať plienku na noc. Nebuď ju, ani nestresuj.

basska_b
29. jún 2025

Je to normalne - v noci sa vylucuje nejaky hormon, ktory zastavuje tvorbu moču. U niektorych deti od 1.5roku, u niektorych az okolo 5 rokov.

bielasovicka
29. jún 2025

Ze nepiška 🙈

zuzanockamt
29. jún 2025

Trololo.

monvitka
29. jún 2025

PIŠKAŤ je strop

vanilkovazmrzka
29. jún 2025

To je snad stav, ktory clovek chce dosiahnut. Prespat celu noc v klude bez mocenia.

zuzanita1609
29. jún 2025

A ja som sa z chuti takto z rána nasmiala,ako dokáže jedno slovo povytáčať ľudí 😁.

danica2711
29. jún 2025
@monvitka

PIŠKAŤ je strop

@monvitka ešte by to mohla vylepšiť na pišinkať

wiwewa1995
29. jún 2025

Nechápem prečo matky majú potrebu napísať piškat 🤦🏻 do riti je to cikať , močiť, mala potreba ale nie piškat 🤦🏻vyjadrovanie ako úchyl na pokeci v 2008

kitycat
29. jún 2025
@0silvia0

8x napisane slovo piskat🤕

Rozpravaj s dcerou aj s nami ako s dospelymi.

Ja som zrela na lobotomiu po tomto vyjadrovani, pouzitom 8x 🤢

vdaka za spocitanie @0silvia0 pocitala si aj to v nadpise?

0silvia0
29. jún 2025
@kitycat

Rozpravaj s dcerou aj s nami ako s dospelymi.

Ja som zrela na lobotomiu po tomto vyjadrovani, pouzitom 8x 🤢

vdaka za spocitanie @0silvia0 pocitala si aj to v nadpise?

@kitycat aj vratane nadpisu

evcagabi
30. jún 2025

A dnes v noci bola piskat? 🤔