Ako riešiť potrebu odplienkovaného dieťaťa v obchode?
Ahojte, keď máte čerstvo odplienkovane dieťa a idete s nim do obchodu, čo robíte v prípade, že sa vypýta cikat, napr v strede Tesca medzi regálmi? Existujú aj prenosné nočníky, ale to asi nie je riešenie. Z tohto mám celkom traumu, že ako toto vyriešiť.
Si v strede tesca, odstavis košík, to je ešte dajme tomu ok. Ale kým sa dostaneš na záchod, tak neverím, že sa to dieťa nepocika
@januska12323
Budes to musiet stihnut. Hadam si nerozlozis nocnik uprostred potravin.
dať ho vycikať pred nakupovaním?
prenosné wc? a kde by si to potom vyliala? 🙈
Dat vycikať predtým pýtať sa stále..ja som občas dala znova plienku, ak sme išli niekde dlhšie a nedalo sa vycikať.Alebo sú tie nohavičky plienkove
Tak dieťa v takom stave,že ešte nevie vydržať na prebehnutie na wc sa berie dieťa buď s plienkou,alebo plienkovymi nohavičkami. Akože pri všetkej fantázii si neviem predstaviť ako kaká,cíka niekde medzi pečivom a jogurtami a potom čo s tými výlučkami? Vycikať sa dá tesne pred nákupom a hotovo.
To fakt niekto nosí nočník do potravín a tam dieta vykonáva potrebu?😳
Autorka, daj plienku ak sa bojíš. Ak je dieťa dozrete, tie dve minúty kým dobehnete na záchod vydrží.
My sme po odplienkovani dlho nešli do obchodu múzea niekde kde by bol problém s wc, išli sme postupne až keď vedel vydržať tak sme išli do Tesca a podobne, prípadne sme boli s ním dvaja že jeden nakupoval a druhý išiel na wc. Dávali sme na to pozor 😊
@kris_tin257 no tak asi začnem využívať donáškové služby, nakoľko chodím s dieťaťom iba sama na nákupy
Keď sme niekam išli, tak som proste dala plienku, keďže do obchodu musíme chodiť autom, no nezastanem uprostred cesty aby som ho dala vonku vycikať. Ale skoro vždy aj tak vydržal. A keď už bol troška väčší utekala som s ním vonku.. keďže chodíme na nákup všetci, nebol problém.
Riadne odplienkovane dieta par minut vydrzi kym prejdes popri pokladni k WC. Urcite si nerozkladaj prenosne wc ( akekolvek) uprostred potravin. Zvladli to ine deti, zvladne aj tvoje.
Netreba riešiť donáškové služby, skôr by som chodila zo začiatku len do malých potravín napríklad kúpiť to hlavne a postupne na to išla
Odstavili sme košík a šli na wc. Dieťa, ktoré ciká hneď čo zahlási “cikať” za mňa nie je odplienkované. Malý sa odplienkoval sám, prirodzene, nikdy som ho s nočníkom nenaháňala. Ak ešte nevydrží tých pár minút na wc, tak mu do obchodu dávaj plienku
Najskôr som skúšala doma, na dvore, na prechádzku. Keď toto zvládla bez plienky, šli sme na nákup. A hlavne, vždy predtým som posadila na wc a cikať. Či sa pýtala, alebo nie. No a zo začiatku som to riešila tiež tak, že napr som dala plienku, a keď sme náhodou nestihli, tak cikla len do plienky, oblečenie ostalo suché
Pred odchodom cikat ked Dieta nevydrzi tak neni odplienkovane !
Nechám košík zaparkovaný medzi regálmi, zoberiem dieťa na wc a potom sa vrátim ku košíku/voziku
Snáď nechceš aby dieťa vykonávalo potrebu medzi regálmi s potravinami, a aby cudzí ľudí pozerali ako mu utieras zadok
Ideálne ísť s dieťaťom na wc tesne pred odchodom z domu
Pokiaľ nevydrží pár minút bez plienky ešte ju potrebuje.
Ked to nestiha, este nie je odplienkovane
Tak toto som fakt este nevidela riešiť...ak je dieťa odplienkovane, tak tu minútu kým dôjdeme na wc predsa vydrží...ked som vedela ze sa zdržím v obchode dlhšie tak som ich dala vycikat pred nákupom, nech nemusíme behat
Pred a po nakupovaní dať vycikať a musí vydržať
Keď sa vypýtal nechala som vozík a utekali sme von, pri troche šťastia som ho väčšinou nasla tam kde bol 😅
@januska12323 no par minút 😅 my sme tam vždy okolo hodiny/ hodiny aj pol s platením 🫣🫣🫣.. na infe väčšinou nikoho a WC sa zamyka kvôli cigánom a bezdakom lebo tam pili a fetovali, takže u nas radšej von ísť s detmi ako zltacku C tam chytit
No tak som raz letela na parking pred billou 🙈🙈😂😂😂
Vezmes ho na wc. Snad by si medzi regalmi nevytahovala prenosny serbel 🤦🏻♀️
Zbytočne stresujes, dieťa chvíľku vydrží kým niekde dobehnes na WC alebo aspoň pred obchod. No a keď nie, tak sa pocika, ved to nie je koniec sveta. Hlavne aby si mala vždy pri sebe na prezlecenie.
@valikasikulova pár minút myslených od "cikať" po odnesenie dieťaťa na záchod.
Daj vycikat pred odchodom, aj ked vravi, ze nechce, vzdy daco vytlacia zo seba. A ber nahradne oblecenie, tie 2-3 hodiny snad vie necikat
Ja som väčšinou všade chodila s dcérou sama, ale nikdy ma nenapadlo riešiť toto. A v tescu kde som predtým bývala, ani záchody neboli (malé tesco).

V tescu sú predsa záchody.