Ako riešite papanie 3-mesačného mimo domu?
Prosim vas mam 3 mesacneho syna a chceme ist s manzelom spolu vsetci traja zajtra na vylet..Syna nekojim papa UM a chcela by som sa opytat ako ste to riesili s mliekom ked ste boli mimo domu? Ako ste spravili mliecko ?
Horuca voda do kvalitnej termosky a na mieste som zarobila
Ahoj,ja som mala prevarenú vodu v termoske a odmerané um v dóze, keď prišiel čas tak som urobila mliečko a nakrmila.Pre istotu som nosila aj chladnejšiu vodu v maličkej flaske ak by bola voda moc horúca.
@nikoleta17 ak to má byť jedna dávka, tak rovno do fľaše nasypať toľko koľko treba, do termosky horúcu vodu, v prípade potreby zamiešaš. Ak nejdeš mimo civilizáciu, tak v hocijakej kaviarni, reštike ti bez problémov tú horúcu vodu poskytnú.
Ak idete na dlhšie, tak odsypať do nejakej menšej dózy, k tomu odmerku a vodu ako som písala vyššie.
@sissy27 takze mam horucu vodu vychladit tak aby nebola moc horuca a ani studena a do termosky ??
Mala som tiez horucu vodu v termoske, studenu v inej flaske a nadavkovane UM v davkovaci no a flasu...ak na jedno krmenie tak v termoske iba vodu trochu vychladnutu aby bola ok o tie 2-3 hodiny
@nika_m a ked budem riedit teplu zo studenou tak asi pol na pol vsak?
@nikoleta17 ja som mala v termoske nachistanu prevarenu vodu a vychladenu uz na taku teplotu aby mohla hned pit. Vydrzala mi tak vodicka par hodin, uz som len naliala dala odmerkou mliecko a bolo. V dm som si kupila ten obal na flasky ale z vnutra mal akoby alobal a ten tiez udrzoval teplotu ako som potrebovala.
@nikoleta17 vyskusaj si to doma, do termosky vriacu vodu, vo flasi kojenecku vodu a skusaj pomer aby bola teplota ok. Ano asi je to pol na pol a treba odskusat.
@nikoleta17 noo to uz zalezi aj skor na tom ake teple tvoje dieta to mlieko pije, doma ako robis mlieko? Ja som totiz sem tam aj takto riedila doma a vedela som uz presne kolko mam dat horucej cerstvo prevarenej vody a kolko studenej...ak das do termosky cerstvo prevarenu horucu tak bude pri kvalitnej termoske aj o 10hod mozno stale dost tepla..🤷 aspon ja som tak mala z vecera do rana ked som bola u mamy a maly sa budil aj v noci este na mlieko a nebehala som dole do kuchyne ale mala pri sebe v izbe vsetko potrebne
@fiafia a ako dlho vam vydrzala voda uz vychladena na dobru teplotu v termoske ?"
@nikoleta17 horucu vodu v termoske a studenú vo flaske a riedim. Skusam tak ze ochutnam a mam mlieko v davkovaci.
@nikoleta17 od rana do vecera ako nic. Ale zavisi od termosky. Treba doma den pred vyskusat. Moj chlap ju nosil potom do práce na caj.horucu vodu dolial studenou aby mohol hned pit.ako rano vzal vecer doniesol. Dopijala som vecer 😊 taka bola dobra kym ju traktorom nepresiel 😂 aj na noc som si tak chystala nemusela som ani z postele vstat.
@nikoleta17 do termosky kľudne úplne horúcu, ona aj tak trochu vychladne, prípadne potom necháš vychladnúť už vo fľaške.
@sissy27 super vyskusame 🙂
@fiafia super 🙂.no zajtra vyskusame mam s toho trsku strach lebo ideme prvy krat z domu na tak dlhsie prec no hadam to bude vsetko fajn 😋😊
Vsade v restauraciach alebo aj na pumpach ti dajú horucu vodu.my tiez bereme v termoske ale neskor je voda uz nie horuca tak niekde zastavime a vypytame si.nikdy nebol problen
@nikoleta17 na kratsie cesty termoska, na dlhšie sme mali ohrievač fliaš do auta. Mala som aj termosku, na ktorú sa dal namontovať rovno cumlík. Je to už dávno, kúpila som to v obchode s detskými vecami. My sme cestovali viac, takze sa oplatilo kúpiť.

V termoske som mala teplu vodu, v davkovaci umele mlieko 🙂 ak nemas davkovac,kludne si to nasyp do hocijakej nadobky a mas 🙂