icon

Ako riešite prebaľovanie deti v lete vonku?

evitka83
26. jún 2014

Ahojte kocky. Ako riesite prebalovanie deti v lete vonku v kociku? Existuje nieco take ako pratelne podlozky? Nasla som len take jednorazove.Dakujem za rady 🙂

sonpa
26. jún 2014

@evitka83 určite áno. Ja osobne som mala súčasťou tašky ku kočíku, bola taka pogumovaná, teda z jednej strany, ale aj tá druhá strana sa dala ľahko len utrieť. Kuk napr. web malyrebel.sk - podložky na prebaľovanie. Dá sa to ľahko poskladať 🙂

hradnapani
26. jún 2014

@evitka83 ja som mala obycajnu poskladanu bavlnenu plienku. Ale teraz som videla v Pepcu za par eur take tensie pogumovane skladacie podlozky, takze to by som asi zvolila.

evitka83
autor
26. jún 2014

@sonpa
@hradnapani
kocky, dakujem za tip 🙂

sakura77
26. jún 2014

@evitka83 aj aj som mala sucastou prebalovacej tasky....

janikes
26. jún 2014

existuju podlozky na prebalovanie, ako pisu baby z jednej strany pogumovane - take tenke, ale su aj take, co maju gumu vo vnutri a z oboch stran je latka, su potom obojstranne pouzitelne, su ale drahsie..

siska53
26. jún 2014

@evitka83 ja som,mala ako,sucast tasky na kociku prebalovaciu podlozku,bola umyvatelna. Alebo som,normalne pouzila plienku ci obcas pouzila tie jednorazove - raz sme mali a kupili).

kikuleenka
26. jún 2014

ja som podkladala cistu plienku, spinavu som najskor prelozila na plovicu a podlozila pod ritku (aby ciko a kako ostali vo vnutri), Hanku som ocistila, spinavu prelozenu plienku vybrala a uz len namastila a zapla suchu cistu plienku.

lili007
23. mar 2016

Jednorazove podlozky su podla mna idealne ale existuju aj take umyvatelne. Ja som mala taku ako sucast prebalovacej tasky ku kociku Brio. V taske vzdy nosim plienku, vlhcene plienky, sacok na spinave plienky, mast na zadocek, pitie, jedenie, hracky, penazenku.....ale o tom som nechcela 😀

sense
23. mar 2016

mali sme pogumovanu bola sucastou tasky, ale nosili sme jednorazove aj...