icon

Ako to zvládate v činžiaku s bábätkom?

vrabcek154
21. júl 2011

Ahojte, asi si niektore potukate po cele, ale ja to tu u nas na cinziaku doslova nenavidim 🙄 🙄 🙄 chvalabohu zacali sme stavat domcek., ale to este potrva. Ide mi tu doslova VSETKO na nervy, von s malinkou ked idem, vzdy ju nieco, niekto zobudi, niekto trubi autom pri kociku 😖 , male deti tu riadne ziapu, a to nehovorim o vytahu, ked niekto tresne zo susedov, ide ma porazat 😢 😢 😢 Ked je pekne, idem s malinkou k babine na dedinu, ale to prenasanie tasiek je tiez dost unavne, ale tam je chvalabohu pokoj. V noci nas zase budia susedia nad nami, hadky 😒 . Ked idem von, vsetci na balkone, cumia do kocika, este aj prasia koberce, to ma uz dojalo, idem naozaj vynervovana domou, a radsej spinkame doma.

Strana
z3
hajanka
25. júl 2011

@vrabcek154 ja ta chapem, ale az som si musela opat precitat tvoj uvodny prispevok, lebo som si bola ista ze si v nom spominala ziapace deti a ako tak pozeram, tak mam pravdu, tak si to precitaj znova a uvidis, ze netrepem do vetra a reagujem len na to co realne pises. A to ze bezne po uliciach jazdia auta, niekedy aj trubia a v bytovkach funguje vytah (comu by si mala byt v konecnom dosledku rada, inak by si musela chodit peso aj s malou a kocikom) "nemozes" pokladat za nezodpovednost dospelych!
Beries to velmi tragicky, skus sa na to pozriet z opacnej strany, ked dcerka bude velka a ty pojdes autom a na krizovatke zatrubis na nezodpovedneho sofera (urcite nebudes najprv sledovat, ci na blizku nie je nejaka precitlivela mamicka s kocikom), alebo budete spolu bezat dole schodami, alebo ti zacne ziapat niekde v meste, kde bude 10 kocikov s babetkami, alebo ...... vzi sa do situacii inych a neodsudzuj hned, zameraj sa na pekne veci a tes sa z toho ze mas zdravu dcerku.

ela2710
25. júl 2011

@hajanka aj mne to pride uz divne, ine je mat problem so susedmi a ine s celym okolitym svetom...

berus222
25. júl 2011

na toto vsetko sa da zvyknut. ale my napr. mame strasne maly vytah. s kocikom nemam sancu, takze ho vlacim aj s malym na 3. poschodie. dalej mi vadilo, ked maly cele noci preplakal. snazim sa tu zit tak, aby som nikoho neobmedzovala, ale pri jeho placi som cakala, ze na nas niekto posle socialku. a este mi tu vadi, ze okrem par vynimiek nikto nema zaujem pomaly ani pozdravit. kazdy sa zavre do toho svojho "zajacnika" a nepozna ani susedov.

ela2710
25. júl 2011

@berus222 aj my sme mali maly vytah, tiez sme byvali na trojke, najskor sme nosili ako blazni, ale potom sme sa rozhodli radsej risknut kocikaren, vy kocikaren nemate?

berus222
25. júl 2011

@ela2710 mame, ale je v strasnom stave. niekedy si dam kocik do auta, ale mm chodi na nom do roboty, takze zase len trepat ho hore.

ela2710
25. júl 2011

@berus222 aj nasa bola hrozna - v hroznom stave, no dostali sa tam len ludia z bytovky, kazdy mal klucik, u nas bola taka zatuchnuta,ale kocik nenapachol a aspon som nemusela vyvlacovat 🙂

veronicka1901
25. júl 2011

Ahojte dievcata, no my byvame na stvrtom poschodi bez vytahu, tak vidim, ze sa mam na co tesit 😒. Kocikaren mame, ale je to taka hnusna miestnost, kde vsetci susedia skladuju storocne haraburdy ☹.

kmetulec
25. júl 2011

AHOJ,AJ JA BYVAM NA CINZIAKU S DVOMA DETMI ALE NAM SA CELKOM PACI,JA MAM STASTIE,ZE KED DETI SPIA TAK SPIA TVRDO A NIC ICH NEZOBUDI,ANI SUSEDOVA VRTACKA,JE TO MOZNO LEN O ZVYKU.BYVALI SME NA TRETIOM POSCHODI A NAJVIAC MI VADILO KED SOM MUSELA SLAPAT S MALYM NA RUKACH A ESTE AJ S NAKUPOM,TO BOLA FUSKA,ALE PODARILO SA NAM BYT VYMENIT ZA VACSI A TERAZ SME NA PRIZEMY,JE TU SICE VACSI HLUK ALE V KOCIKU SI MALEHO DOVEZIEM AZ DOMOV A KED SPINKA,MOZE DOSPAT AJ NA BALKONE.PRAJEM TI PRIJEMNEJSICH SUSEDOV,PRETOZE JE TO AJ O NICH A NAM SA ZADARILI,SU TU SAME MLADE RODINY S DETMI 🙂

beausa
Autor odpoveď zmazal
kraskanz1
25. júl 2011

ahojte baby ja sa nechcem stazovat len vyjadrim svoj nazor ked uz je tu tato tema u nas je zas opacny problem (ironia) nieze by mi vadilo ze je tu strasny klud uplne som s tym spokojna hlavne koli tomu ze mam vela nocnych sluzieb a rada si pospim ked dojdem rano domov ...ale mame raz za po roka navstevu alebo proste sa u nas zdrzia znami aj do neskorych nocnych hodin je to fakt raz za uhorsky rok a hned na nas volaju policiu a to ani niesme hlasny este aj policajti co boli u nas lebo na nas nejaky sused zavolal sa cudovali ze ved ani nemate hluk a este oni nas polutovali ze no dobrych susedov mate.. 😅 fakt nam isla hudba na tv aj to potichu a rozpravali sme sa ...nie nejak dupotali alebo hucali...v nasom vchode byva vela ludi v dochodkovom veku alebo pred dochodkovom veku je tu jeden mlady par a to je vsetko z 21 bytov...
viem ze ked budem mat deti tak mi to bude velmi vyhovovat ale za to mohli by susedai brat ohlad na to ze sme mlady a mame znamich ktory nas raz za cas navstivia ja tiez nevolam policiu ked vecer o 11nastej susede oproti odchazdaju deti s rodinou a hucia a hadzu nam loptu do dveri a podobne veci...a tiez je to raz za cas tak som tolerantna...
ale tak susedov si fakt nevyberame...ale hovorim nestazujem sa len toto je taka neprijemna zalezitost naseho vchodu... 😔

beausa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3