icon

Ako učíte dieťa pomenovať, že robilo veľkú potrebu?

20. jún 2022

Ako ucite dieta pomenovat, ze robilo velku potrebu? Slovo kakat sa mi zda hrozne. Par krat som to pouzila, a teraz mala po potrebe rozprava -kakakakaka. Ma 15 mesiacov. Tak ak mate normalnejsie pomenovanie napiste.

ivangeline
20. jún 2022

My to mame ciki a kaki. Je to jednoduche povedat pre dieta. :D

lejusinka
20. jún 2022

Ja som si to vzala z anglictiny poop a pee je lahsie ako slovenske, ma to len jednu slabiku 🤷🏻‍♀️

anjelicek26
20. jún 2022

To pomenovanie je normalne ( a idealne aj tak naucit), pretoze ma - babky, dedka, otca, tetu a - hlavne - ucitelky v skolke, ktore by mali vediet, co mysli a toto proste patri k tomu beznemu...

sojorez
20. jún 2022

Piši a kaka... V 15. mesiacoch veku uplne primerane vyjadrenie.

mondolina
20. jún 2022

kakať ako inak. už vidím ako by jej babka rozumela keby to hovorila po anglicky🙊

moncurienula
20. jún 2022

@ivangeline toto je ake mile :D

katulienocka999
20. jún 2022

Nechcem byt vulgarna ale ake iné slovo ho chceš naucit? Srat? 😅 Nemas veľa pomenovaní a take kaki alebo kako je to najjednoduchšie co sa vedia naučiť a co aj kazdi pochopí ked to povie 😊

x_mery_x
20. jún 2022

Normalne kakat a cikat, a sam povie, ze ide kakat, cikat

denda007
20. jún 2022

Moj syn pocuje muza ze ,, idem sa vysrat'' a tak aj on mi krici mama slipky srau🙄😀

nykkushka
20. jún 2022

Tak nech sa 15m naučí hovoriť "mami idem na veľkú potrebu" 💩🤷‍♀️🤦🏼‍♀️ ako ináč sa to dá povedať? Naučiť?
Naš hovorí normálne kakať alebo bobok. Pre mňa je dôležité, že rozumie čo to znamená a vie sa vypýtať. Keby aj hovorí, že ide robiť dúhu alebo natočiť zmrzlinu 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️💩😂 ach to sú starosti

dskjhfdlkdjhl
20. jún 2022

Nauc ho, ze: Mama, idem na toaletu😉
Uplne normalne moje deti hovorili, ze idu cikat/kakat, nic hrozne na tom nevidim a naozaj neviem, naco vymyslat nejaku substituciu.

paciko9
20. jún 2022

U nas je ciki a fúúúj😃

choco6
20. jún 2022

Ja budem za vulgarnu u nas sa naucil ze ide hovno 🙈😂 uz ani neviem preco.
Teraz normalne ze ide kakat, alebo muz vymyslel ze ide veeelky Fredie 🤷‍♀️ fakt nvm preco, proste aby to bola aj sranda lebo smr mali chvilku problemy a protesty 🙈😂

makakova
20. jún 2022

Ja napríklad doteraz nechápem pomenovanie pre cikanie tzv pišat...

denda007
20. jún 2022

@choco6 ze velky Fredie, boze ti chlapi 😀😀😀

patka06
20. jún 2022

@makakova pišať je odvodené z maďarčiny

viestta
20. jún 2022

U nás sa dodnes pisa a kaka, my sme písali aj kakali a nezanechalo to na nás žiadne nenapravitelne škody. V škôlke bude tiež pisať a kakat, aj u babky. Neviem co je na tom také strašné?

spadnutaslivka
20. jún 2022

devlin. ako inak by si to chcela volať? 😂

oli18
20. jún 2022

Na oba eeee. Je jedno co urobi, hlavne, ze urobi.

miadi
20. jún 2022

Moj hovori “ l made giant poop 💩 “ u nas sa bezne pouziva aj kaka .. minule bol maly vonku na dvore pri bazeniku bez plienky a kukal dole kukol dozadu hmatakal si ritku a ja ze co hladas ? Where is my pipina ? Can’t find my pipina . 🤣cez brusko si pipika nevidel .