Ako učíte dieťa pomenovať, že robilo veľkú potrebu?
Ako ucite dieta pomenovat, ze robilo velku potrebu? Slovo kakat sa mi zda hrozne. Par krat som to pouzila, a teraz mala po potrebe rozprava -kakakakaka. Ma 15 mesiacov. Tak ak mate normalnejsie pomenovanie napiste.
Ja som si to vzala z anglictiny poop a pee je lahsie ako slovenske, ma to len jednu slabiku 🤷🏻♀️
To pomenovanie je normalne ( a idealne aj tak naucit), pretoze ma - babky, dedka, otca, tetu a - hlavne - ucitelky v skolke, ktore by mali vediet, co mysli a toto proste patri k tomu beznemu...
Piši a kaka... V 15. mesiacoch veku uplne primerane vyjadrenie.
kakať ako inak. už vidím ako by jej babka rozumela keby to hovorila po anglicky🙊
@ivangeline toto je ake mile :D
Nechcem byt vulgarna ale ake iné slovo ho chceš naucit? Srat? 😅 Nemas veľa pomenovaní a take kaki alebo kako je to najjednoduchšie co sa vedia naučiť a co aj kazdi pochopí ked to povie 😊
Normalne kakat a cikat, a sam povie, ze ide kakat, cikat
Moj syn pocuje muza ze ,, idem sa vysrat'' a tak aj on mi krici mama slipky srau🙄😀
Tak nech sa 15m naučí hovoriť "mami idem na veľkú potrebu" 💩🤷♀️🤦🏼♀️ ako ináč sa to dá povedať? Naučiť?
Naš hovorí normálne kakať alebo bobok. Pre mňa je dôležité, že rozumie čo to znamená a vie sa vypýtať. Keby aj hovorí, že ide robiť dúhu alebo natočiť zmrzlinu 🤷♀️🤦🏼♀️💩😂 ach to sú starosti
Nauc ho, ze: Mama, idem na toaletu😉
Uplne normalne moje deti hovorili, ze idu cikat/kakat, nic hrozne na tom nevidim a naozaj neviem, naco vymyslat nejaku substituciu.
U nas je ciki a fúúúj😃
Ja budem za vulgarnu u nas sa naucil ze ide hovno 🙈😂 uz ani neviem preco.
Teraz normalne ze ide kakat, alebo muz vymyslel ze ide veeelky Fredie 🤷♀️ fakt nvm preco, proste aby to bola aj sranda lebo smr mali chvilku problemy a protesty 🙈😂
Ja napríklad doteraz nechápem pomenovanie pre cikanie tzv pišat...
U nás sa dodnes pisa a kaka, my sme písali aj kakali a nezanechalo to na nás žiadne nenapravitelne škody. V škôlke bude tiež pisať a kakat, aj u babky. Neviem co je na tom také strašné?
devlin. ako inak by si to chcela volať? 😂
Na oba eeee. Je jedno co urobi, hlavne, ze urobi.
Moj hovori “ l made giant poop 💩 “ u nas sa bezne pouziva aj kaka .. minule bol maly vonku na dvore pri bazeniku bez plienky a kukal dole kukol dozadu hmatakal si ritku a ja ze co hladas ? Where is my pipina ? Can’t find my pipina . 🤣cez brusko si pipika nevidel .

My to mame ciki a kaki. Je to jednoduche povedat pre dieta. :D