Ako uspávate ročné detičky?

emamonika
21. jún 2022

Baby ako uspavate svoje ročne detičky? Nosíte v šatke, na rukách alebo položíte do postieľky?
Ja už netuším ako to moje uspať, odmieta mi akýkoľvek denný spánok sucha očká, zíva, je umrncane ale nie a nie zaspať, na večerný spánok ale nemáme problém, okupe sa natriem prečítam rozpravky dám mliecko, pritúli sa a spinka od tej 20tej do pol7dmej ráno. V noci spinka max 1krat sa prebudí ale inak noc ukazkova.
Dávam spať cez deň vždy keď vidím že je unavená, nevládze a mrnci od únavy. Ale niekedy nie a nie zaspať. Neviem kde robím chyby som už niekedy zúfalá, keď zaspi cez deň tak len s veľkým plačom.

ivangeline
21. jún 2022

10h a 15h. Pricom rano aj skor chcu deticky. Pol hodinu pred tym upokojovat...nosit sa..kociar.. ak vydrzi sediet niekde pri niecom/hre... tak to.. a poto. dat spat.Ja nosim. Do 20/30min spi a skladam. Niekedy este dodojcim. Po roku som prechadzala s detmi na flasu,takze to som upokojila v nosici a dala flasu. Mame plus zvuk/sumenie. Zatiahnute zavesy. Zavrete okna.

Btw,plac si nevsimat. Ak je najedene,prebalene,odgrgnute,plac moze byt uz len preunava/podunava alebo nedostatocna prespankova rutina pred tym...to upokojovanie.

Niekomu pomaha spievanie pri upokojovani, ci mojkacik,ci cumlik...

viestta
21. jún 2022

Našťastie nás spal v postieľke a uspavanie bolo byt pri nom, maximálne hladkať po chrbatiku kým sa ukludnil

bashee
21. jún 2022

@emamonika nemoze mat regresiu? Aj moj mi niekedy odmietne spanok, no zistila som, ze s nim staci ist do bazena, na prechadzku na ihrisko a spat chce. Takze som ho zacala unavovat, cielene. U nas zase zrazu vecerne uspavanie trva hodinu az dve. V noci ma 2-3x do tyzdna nocne bdenie, no hruuza. Inak uz spaval tak ze raz za noc sa budil par noci. Cize to by bol ideal.

bashee
21. jún 2022
54tinka54
21. jún 2022

@emamonika my máme odobratý jeden bok postieľky lebo malý zaspáva tak že sa ku mne pritúli a tak zaspí. Takto som ho začala uspavat v cca 6. mesiaci lebo už mi bol ťažký - uspávali sme ho na rukách.

snehulak77
21. jún 2022

No my uspavame asi 20 min, rôzne. Buď kočík alebo v posteli a drndam ho jeho nozickou. Ale keby som ho dala spať až keď je unavený, mrnci, tak o to ťažšie ho uspim. Už akoby nemohol ani zaspať a začne mať nervy... No je to celá veda, toto uspavanie

sakaca
21. jún 2022

@emamonika už mám síce staršie ale uspavala som bud v nosiči Rischino alebo v posteli dojčením.