Ako úspešne zvládnuť odplienkovanie u dieťaťa?
2. aug 2025
Ahojte poraďte dcéra sa niekedy vycika niekedy sa aj vypýtala uz alel neviem ako s kakanim to nam moc do serblika nejde ked uz tlaco nechcem ju brat lebo prestane a potom ju bruško boli plus sa chcem opýtať ci idoma nosiť plienky alebo nie ked odplienovavame. Dcéra ma 21 mesiacovo nejdem na to nejak nansilne ale chcela by som pomaly velmi zle sa dcéra prebalauje
@tatiana234 moja do nočníka tiez nechcela kakat kupili sme redukciu na wc a tam zacala.cikat aj kakat...jasne ze prve.dni nechápala...nasa pochopila cca po 13dnoch ze sa ma pytat....ano najhoršie kaki v gatkach 🤮 ale nikdy som nedala naspäť plienku abu sa nemylila...potom ani na noc nechcela pants takze som davala az ked zaspala ;).

@tatiana234 ak chcete odplienkovavat tak uz plienku nedávajte.. najprv dávajte plienku len na noc a cez deň gatky.. treba byt ale trpezlivy , aj ked sa pocika, pokaka do nich.. po čase jej to začne vadiť a začne sa pýtať, alebo skúste chodiť s nou na wc ked idete vy, nech ide aj ona, nech chytá tie navyky.. a neskôr ked ráno bude mávať suchu plienku postupne aj noc vynechať bez plienky.. kúpiť nepremokavu plachtu do postele a pripraviť sa na možnú nehodu 🙂