icon

Ako vaši drobci znášajú zmenu času?

gledis
2. nov 2011

Ahojte babenky ako vaši drobci znášajú zmenu času na zimný? myslím také malinké babatinká tak do jedného roka.Moja je z toho nejaká vykolajená 😒

Strana
z2
exupery
4. nov 2011

Uplne v pohode,ziadny problem nema,za den dva je pretocena... 🙂

ocino123
4. nov 2011

U nas je to hotova katastrofa. Zaspavaju okolo deviatej a o piatej su uz hore.....

tunylyk
4. nov 2011

ziaden problem,akurat su rano o hodinku skor hore,ale to sa casom upravi 😉

sisa00
4. nov 2011

myslím že take menšie mesačne to pocitili moja chodí spať už o 18 a o 5 rano je už hore . Vnoci papa 2x čo sa nam odnarodenia nestalo vždy len raz okolo 3 rano teraz sa budí o 24 a o 4 alebo 3 rano 😢 Uplne sa jej to poprehadzovalo . Katastrofa vobec sa nevyspím a niako sa jej to vobec neupravuje len k horšiemu ☹

acikaa
4. nov 2011

ja to mam uplne rovnako ako sisa00 chodi mi spat malicka o 18tej a vstava o 5tej niekedy aj skor +raz vstava na papanie.ja som tiez nevyspata a ide mi to uz na nervy.tak rada by som sa poriadne vyspala a neda sa ☹ 😒 😠 😖 😢 🙄

burina111
4. nov 2011

u nás katastrofa, dávame ich spať a aj vstávajú podľa starého času a postupne to posúvame, ale aj tak sú uplakaní, nervozni, mrzutí....mali by to zrušiť 😒 😠

heni79
4. nov 2011

Malá je v tomto presne ako ja. Zmena čas = prestavenie hodín. A už sa ide podľa nového. 😀

rolak
4. nov 2011

zmenu času sme absolútne nepocítili... skôr zmenu v energetickom náboji môjho dieťaťa...keby mohla, lieta po byte ako odtrhnutý vagón do polnoci...ale to nesúvisí so zmenou času,ale s jej vekom. 🙂

vejula
4. nov 2011

baby naš maly sa normalne zazračne sam prestavl.. Hned v prvu noc nam spal o hodinu dlhšie a teda aj večer šiel o hodinu neskôr spať.. nechapem 😅

Strana
z2