icon

Ako vyzerá deň s vaším bábätkom?

1. dec 2024

Ako vyzerať váš deň s bábätkom? Kolko vám vydrží hore a kolko vám spinká ? 🙂

really8
1. dec 2024

Vstava asi o 7, pred 10 spi. Ak je dobra konstalacia spi do 12, o 15 zase spi, idealne do 17, pred 20 ide spat. Hra sa na brusku, plazi sa, nosi sa, ukazujem mu nieco. 2x denne ma prikrm.

ivangeline
1. dec 2024

U nás je to obdobne ako prvý komentár, len cez deň to ma posunuté o hodinu skôr, a teda na dva spanky estelen prechádza. Občas 2 a občas 3 za deň. Závisí či ten prvý je dlhší ako 45min. ;D

majlo1234
1. dec 2024

U nas ma len 6,5 mesiaca, ale spanky na este tri, vydrzi byt hore 2-3 hodiny. Ranny spanok ide po hodine a pol. Prvu polhodinku, co je hore, tak sa prehra sama na podlozke, zvysok casu ju nosim vsade so sebou. A je tri prikrmy, ranajky, obed aj veceru

autor
3. dec 2024

Ďakujem 🙂 asi musím neskôr dávať spať…tiež ma 3 spanky…a prosím večer pred spánkom babo necháte hrať, okúpať a spať? Alebo po kúpaní idete ešte na podložku a keď vidíte že je unavené tak spať?

saxana000
4. dec 2024

Nasa vstava medzi 6-8 ci ju zobidi starsia ked ide do skoly alebo nie. prvy spanok ma este doobeda.druhy spanok medzi 13-15 podla toho zalezi ci ju dam este vecer na pol hodinku na resetku alebo taha az do vecera.prikrmy ma dva obed po prvom spanku a olovrant po druhom.medzitym sa hra na podlozke ideme na prechadzku na postu do obchodu do mesta na baby balance poobede zas pre starsiu do skoly alebo na ihrisko. Hra sa na brusku na podlozke pod hrazdou v ohradke lozi po obyvacke gula sa pisti blaboce pozerame si obrazky ma rada zvukove a svietiace hracky.niekedy sa len tak mojkame na posteli alebo so mnou vari v lehatku. Vecer ju okupem okolo pol 8 este sa chvilku hra na zemi a ked vidim ze je uz unavena dostane mliecko a ide do postielky.

autor
5. dec 2024

@saxana000 ďakujem ti veľmi pekne. Kolko ti vydrží hore ? Naša vstáva niekedy na obed o 13-14 a už nechce tretí spánok a ja neviem akoze kedy ju dať spať na nočný…tebe keď vstane skôr ukladáš aj napríkad okolo 18?

saxana000
5. dec 2024

Ak sa mi z druheho spanku zobudi do 15.00 viem ze musi ist este o 18.00 aspon na pol hodinu.a cecer ju ukladam o 9 ak sa jej druhy posunie a spi od 14 do 16 tak uz treti vynechavam a ide spinkat o 7 vsetko zalezi ci mi vstane rano o 6 ked chystam starsiu do skoly apebo si schrupne do 8 a potom to uz ma cele posunute..

autor
5. dec 2024

@saxana000 ďakujem krásne pomohlo mi to