Ako zabaviť bábätko?
Ahojte, moja mala ma 2,5 mesiaca, hráme sa s plyšakmi, hrkálky, knižky, rozprávame sa mojkame smejeme sa, v postieľke ma nálepky kolotoč hračky.. počúvame aj pesničky lezime v hupacom kresle.. ale mám pocit, že by to ešte niečo chcelo :/ s čím sa hrávate ešte? Ďakujem
Nechcelo veru 🙂 pokial toto vsetko robis aj v polohe ma brusku aj na boku, tak robis maximum
@melissa_19 nemusite sa iba hrat, mozes ju mat pri sebe v jedalenskej stolicke (samozrejme v lahu, nie sede) a rozpravat jej, co robis, ponosit, poukazovat, a podporovat ju uz teraz v samostatnej hre - nechat ju samu na podlozke obzerat si, skusat dosahovat hracku zavesenu na hrazdicke. A z "dialky" (z opacneho roju miestnosti, nie z inej strany bytu) na nu rozpravat, aby sa citila bezpecne. Lebo takto jej vyplnas 190% jej casu a aj to sa ti zda malo, potom na to doplatis, ked nebude vediet byt sama so sebou. Kludne daj do pekaca pred nu trosku vody a nechaj plavat kacicku, malu ma brusko, a ty si daj kavu a bud aspon 3min tisko a pozoruj zazraky 💪
@maxik24 dobree ďakujeeem
@melissa_19 trosu uber. vsetkeho vela skodi. ako pise maxik daj sa do kludu a nechaj aby sa naucila byt aj sama
Normalne popri nej rob ine veci. Prvy nas bol 3 mesiace kolíková, takže nejaké nechaj ho samého nehrozilo. Ake ked mu to oreslo, lezal pri mne bud na gauci alebo v kuchyni ci v hojdačke (minimalne!) a ja som trebars varila. Casto som ho mala aj v satke. Robíš toho až az
Neuc ju od utleho detstva len na teba. Vypomsti sa ti to neskor, ked bude plakat, aj ked pojdes na WC. Nech si zvyka sa zabavit aj sama.
@melissa_19 netlac na pilu. Dieta potrebuje aj pokoj aby nebolo prestimulovane. Potrebuje byt aj same so sebou. A aj ty potrebujes vypnut, nemusis stale len okolo dietata lietat.
Pomohlo by mi keby ju sem tam zobral partner, ale to nehrozí, a keďže potrebujem aj čosi porobiť a malo kedy vydrží sama tak ju musím zabaviť :/
@melissa_19 ale vydrzi. Staci ak ta bude vidiet a pocut. Ja uz ked som nevedela ako tak som si ho v postielke dala k sebe a vykladala mu ako zehlim, varim...

Niic, mozes do nosica si ho vziat a ukazovat mu svet, ale teraz toho robis nadmoeru. Neboj este sa s nim vyhras neskor, az ti to bude liezt hore krkom