icon

Ako zvládajú vaše 2-mesačné deti prechádzky?

stimabalson
26. sep 2022

prosím vas zienky... mali ako zvládajú vaše detičky prechádzky? moja dcerka ma 2 mesiace a vôbec nechce byt v kociku... je kľudna iba ked spi.. no ked sa zobudí tak strašne začne revat.. co robit aby si zvykla byt v kociku..

patka06
26. sep 2022

Moja dcéra milovala prechádzky, vždy bola rada vonku aj v kočíku.
Hľadať čo jej vadí, Kontrolovať či jej nie je teplo / zima.
Či jej nesvieti príliš do očí slnko.
Dať obľúbenú hračku, prihovárať sa postupne si zvykne.

hendikep
26. sep 2022

@stimabalson moja prvorodená to mala rovnako, iba som trpla kedy vstane a zacne huronsky rev… zacala som ju nosit a ked si zvykla bolo po probleme, aj ked je pravda ze zo zaciatku aj v nosici ju vedel chytit rapel a to uz kazdy pozeral ze chuda dieta nechce sa nosit :D no a druha dcerka ma sice len 3t ale v kociari spokojne pospava… v satke tiez, s rozdielom ze v satke si lepsie pogrga a poprdka ✌🏻

cyberk
26. sep 2022

Len skusat a skusat alebo cakat kedy sa sama posadi aby si vymenila vanicku za sportiak :D alebo vyskusat nosic, ale to je navykove a vela mamiciek tak ma deti aj xx hodin 🙈 co paradne dokazi dietatu chrbticu…

kukulienka999
26. sep 2022

Kočík zvládal veľmi zle…vlastne na prechádzky sme chodili tak, že som ho tam spiaceho preložila. Nepomohlo nič, keď sme dali športovú časť a videl z neho, až vtedy začal kočík milovať 😁

hilda08
26. sep 2022

@stimabalson u môjho bolo to iste do tretieho mesiaca…odvtedy zas len v kocari chce byt

hsara99
26. sep 2022

@cyberk nezasahujem väčšinou do komentárov, ale nehnevaj sa, toto je hrozná hlúposť… ako presne správne ergo nosenie ničí chrbticu?

danieladeley
26. sep 2022

Prvy syn dokazal von v kociku prespat 4 hodiny, druhy reval na raty len ked sme isli 100 m k lekarke 🙂

siska53
26. sep 2022

@stimabalson prve dieta - v pohode kocik, parada! Druhe? Kocik ani za svet! A z ako presli koliky, zacalo kocik akceptovat.Paradoxne, starsie sa naucilo chodit v 12 m. A odvtedy kocik pomaly ani vidiet a druhe sa zas vyvazalo dost dlho, obcas este aj v 3. rokoch na dlhsie trasy.

hendikep
26. sep 2022

@hsara99 ani nezacinat tuto debatu, jednym uchom dnu druhym von 💆‍♀️ tisicrocia sa deti nosili, ale detom treba pre chrbat rovnu podlozku …

cyberk
26. sep 2022

@hsara99 ergo, neergo staci sa spytat prveho fyzio a povie ti 🙂 ofc nie takeho, kto zbiera followerov po instagrame, myslim realneho … a zena s rozumom vidi aj sama, ze to asi idealne nie je vlacit takto dieta ;) takze tebe to vysvetlovat nema cenu…

lalala94
26. sep 2022

Moja kočík neznáša, vadia jej nerovné chodníky, cesty, výtlky. Čiže u mňa je kočík využívaný na čisto praktický účel - do potravín, do lekárne, k lekárke, na poštu. Vydrží tam max. 30 minút, niekedy aj dlhšie, ale neskutočne vrieska a to až dovtedy kým neprídeme domov a nevytiahnem ju odtiaľ. Chvalabohu za nosič - tam vydrží úplne v pohode, čiže ten používam na prechádzky. Nebyť toho, sedím zavretá doma už 9 týždňov. Predpokladám, že kočík začne znášať až keď sa presunie do športovej časti.

zuzikak
26. sep 2022

nie kazde dieta je milovnik kocika. NIektore vrestia, co ich len na sekundu polozis a chcu sa nosit, inym je to jedno a hned zaspia. Skus malu dat do nosica v case spanku a ked na tebe zaspi, opatrne a jemne ju prelozit do kocika. Ja som dala deti na bok - za chrbatik vankus, aj na brusko (neprekotili sa a boli fixovane-stale citili okolo seba nieco..).

banalu
26. sep 2022

@cyberk ortoped bol nadseny ked som prisla s malou v nosici. Ale mam naozajsny ergo satkovy nosic, kde ma babo chrbatik do C a nozicky do W. Este sa smial, ze jeho zena (tiez ortoped) ma rovnaky.
Je nosic a nosic, je dobre nastaveny nosic a zle nastaveny nosic, tak ako moze byt zle naviazane dieta v nevhodnej satke... na to su podporky a aj na fb v skupinach po foto zeny ochotne poradia. Kto chce nosit tak aby svojmu dietatu a sebe nedokalicil chrbticu sa vzdelava o noseni ☺️

banalu
26. sep 2022

@cyberk joj a ortoped nema instagram - len aby bolo jasne 😂

cyberk
26. sep 2022

@banalu musel robit skusku s tym mojim, lebo moj mi vravel v 4m, ze mam tahat za rucky dceru do sedu 🤪 ano tie fcb skupinky by sa mali premenovat - Nosime deti s laskou… k sebe samej lebo sme neschopne dieta inak utisit ako mu kazit chrbticu xx hodin; ja sa cudujem ze existuje tolko slepych zien, ale aspon maju fyzio pracu 🙏

baluinka
26. sep 2022

@cyberk lebo dat 2mesacne dieta dieta do sportiaku je uplne skvele na jeho chrbticu 😂👌
mimochodom fyzio bola nadsena z babatka v ERGO nosici a naozaj nepoznam jej instagram 😀

cyberk
26. sep 2022

@baluinka skore uzdravenie dcerke 🍀 ked ste museli tu fyzio navstivit… 😢 (dovod kazdy pozname, mamicka roka)

baluinka
26. sep 2022

@cyberk ok, ty si v pohode 😂😂😂

lalala94
26. sep 2022

@cyberk ale veď tu nikto nepíše o utišovaní v nosiči, skôr o praktickosti ako sa vôbec dostať von. 😀 Či ty pôjdeš s vrieskajúcim deckom v kočíku do mesta na 2-3 hodiny vybavovať veci?

banalu
26. sep 2022

@cyberk neviem, co sa ti v zivote stalo, ze si takto potrebujes dokazovat, ze mas za kazdu cenu pravdu a urazat co ti pride pod ruku... Nas nosic zachranil ked sme padali na hubu pri refluxovom babatku a osobne preferujem kocik, aj ked bol aj kocikovy strajk. No to neznamena, ze sa budem navazat do zien co kocik nevlastnia a nosit chcu minimalne do 18tky dietata.
Kazdopadne tvoja zaslepenost a potreba urazat zeny, nech uz riesia svoju vychovu akokolvek, je polutovania hodna.

danielahamar
26. sep 2022

môjho strašne boleli nohy a stále mi utekal a chcel sa hrať na piesku 😀 prepáčte musela som

svetlonos
26. sep 2022

@stimabalson
ahoj, kamoskin maly to tak mal. Supla ho do nosica a hla, spokojne dieta. Teraz v dvoch rokoch sa uz vozi rad 🙂

de_zi
Autor odpoveď zmazal
de_zi
26. sep 2022

Moja bola rovnaká. Navyše spala 30 minútovky, takže sme ani veľmi nekočíkovali. Chodievali sme von v šatke.
Na kočík si zvykla až cca v 8 mes, aj to sme postupne predlžovali trasy.
Skús nosič/šatku a nedaj sa odradiť ženami, ktoré o nosení nevedia nič, len rady vykrikujú svoje ničím nepodložené domienky. 🙂

monika19852
27. sep 2022

@stimabalson Ahoj 😃😃 ako keby som čítala o mojej dcérke 😂😂 Tiež máme dva mesiace a kočík ani za svet. Nočná mora ísť niekam s kočíkom. Vždy sme ju najprv uspali a až potom dali do kočiara. Ale keď sa zobudila, tak to boli také revy, že sa každý na nás pozeral. Normálne máme s mužom z toho už depresie a bojíme sa niekam ísť s kočiarom. Kúpili sme nosič a tam je maximálne spokojná.

sakaca
28. sep 2022

@stimabalson nosila som so sebou Rischino nosič. Veľa krát som domov prišla s prázdnym kočíkom a na rukách nosiť a tlačiť kočík sa nedalo...

zuzkaemmka17
29. sep 2022

Tiez mame 2 mesacne babatko a prave preto chodime vonku len v case spanku.