Ako zvládnuť kričanie na 2-ročné dieťa?
Dcérka má 2+ , toto obdobie je krásne aj strašné
Obcas si pripadam ako sialena. Cele dni skriekam po nej
Bezne to vobec nerobievam alebo aspon neviem o tom ze by som predtym taka bola ale ako prisla do tohto obdobia kedy objavuje a skusa tak stale len nieco zakazujem, kricim.. nechcem po nej kricat ale stale nieco, len chodim nie nie nie nie takto onak hentak pozri ukaz daj, na verejnosti vyzeraju ostatne mamky take vyrovnane ale ja si myslim ze je to len naoko ci to len ja som ako opakovaci papagaj ktore ma obcas nervy za hranou
Viem ze je mala a snazim sa k nej pristupovat s najvacsou laskou ale dakedy som uz na prasky ako ma ignrouje a provokuje, napriklad cmara po knizkach a pozera sa pri tom na mna a zgeri sa, a mna ide vykotit lebo stale jej opakujem ze na kreslenie ma papier a omalovanky, ale ona just cely den ide za hranicu toho co presne nemoze, po dobrom po zlom - zakazdym si najde nieco ale toto ja chapem ze to raz prejde len neviem co s tymi mojimi emociami ked mi dakedy ujdu a teraz coraz castejsie, citam sa zla a zle, iste aj susedia si uz myslia ze mi drbe
@joannita nemyslim uplne ze sa hra na vychovnu poradkynu. Normalne otvorene sa priznala ze nema vzdelanie v tomto smere. Kadzopadne ja som si z jej videi co to odniesla, nasla som vo svojej vychove chyby (nebola som dosledna pri stati si za svojim slovom) ale aj som s bie vsetkym suhlasila. Nikto nema patent na rozum ani na rodicovtsvo a je na kazdom z nas co si pobereme s rozumov inych.
Treba skúsiť rešpektujúcu výchovu. To dosť pomôže

@really8 z mojho pohladu pisem absolutnu pravdu. Je to nevyrovnana osoba, ktora sa hra na vychovnu poradkynu bez pedagogickeho/pychologickeho/ineho relevantneho vzdelania.