Aký máte denný režim so svojím ročným dieťaťom?
Ahojte,ja len tak pre zaujímavosť 😊 tie čo máte ročne deti ... Aký máte s nimi denný režim...?
@livs25 vstavame rano o 9-pol 10tej, pozerame do 10tej rozpravky, potom ranajky, ideme spolu varit, rychlo sa navari, ideme vonku, prideme z vonku, papa polievocku a ide spat. Ked vstane papa druhe jedlo, zas sa hrame a ideme na dvor ku psom, potom spat, ked vstane zas papa, zas sa hrame a ide spat o 10tej vecer. A ja potom sadam k robote. Aaaaa tak dookola 😂😁
@livs25 my vstávame o 6:30 až 7:30,napapame sa, ideme von, predtým ešte domáce práce, dáme vonku výživu, alebo ovocie, o 11:30 papa obed, o 12:00 spinka do cca 14 :00, olovrant okolí 15:00.Potom sa hráme a keď príde ocko z roboty, tak veceriame a idú na večernú prechádzku. Zaspáva okolo 20:00,o 19:15 kupeme, papa mliečko o uspavame.
@livs25 nas vstaval okolo 6:30-7:30, mliecko, potom aom.nieco porobila a pohrali sme.sa.. cca 10 bola desiata, potom.von do cca 11:30-12, v horucom.lete najskor von desiata vonku a okolo 10-11 navrat domov, niekedy aj pospal v kociku este cca 20-30minut. Medzi 12-12:30 obed, potom.siel okolo 13 spinkat. Alebo sme.sli von a spinkal v kociku. On tak max.hodinu.. Okolo 16:30 olovrant. Potom uz zvacsa doma, ak mal obedny spanok vonku, okolo 19 vecera, kupanie a spinkanie, to medzi 20:30-21 zaspinakaval. U malej podobne, len uz boli dvaja, ale rezim cca takyto, len pri mej sme.uz chodili poobede von po jej vyspinkani. V zime malokedy, to sme sa hravali doma, mne sa do tej zimy a tmy uz nechcelo nejak.
Môj bude mať rok až o týždeň ale vyzerá to u nás takto: vstáva okolo 7mej, trošku sa pohrá, povrieska na mňa, pozhadzuje mi veci z nočného stolíku, okolo 8mej raňajky, potom sa zasa hrá a ja si čo to porobím(haha). Spať chodí ešte stále 2x, čiže okolo 10tej ideme spinkať a spí zhruba hoďku. To ja väčšinou zalomím spolu s ním :D Potom sa pohráme (rozumej rozšalátime celý byt a ja ho len naháňam, aby sa niekde nedorazil a upratujem po ňom) a okolo pol jednej má obed, po obede ešte trochu mliečko a potom ideme von, to ešte pospí v kočári ďalšiu hoďku. Večera je okolo pol šiestej. Do toho ešte kojím, keď si vypýta. Kúpať sa ide pred siedmou a zaspávame príšerne dlho, lebo mu idú asi všetky zuby naraz (mám pocit), takže cca okolo pol deviatej je väčšinou dobojované
Vstáva o 6:30-7:00, do pol hodky má ranajky. Ja navarim, upracem, nachystam nás von. O pol 10 má desiatu, ktorú zje buď ešte doma (podľa toho, koľko prace mi treba doma spraviť) alebo je az vonku. Po 11tej sa vraciame domov, zje polievku a presne o pol 12 chodí spat. Spi takmer vždy do pol 3 a to ho ešte budím, lebo inak by spal aj dlhšie. Do tretej sa najeme a najneskôr o pol 4 sme zas vonku. Okolo 5- pol 6 mu dávam olovrant a domov sa vraciame medzi 18:30-19:00. Potom doma už len ľahká vecera, okupat a spat. Zaspí do pol hodky. O osmej už mám konečne koniec šichty 😂

📌