icon

Aký máte denný režim so svojím ročným dieťaťom?

livs25
24. okt 2019

Ahojte,ja len tak pre zaujímavosť 😊 tie čo máte ročne deti ... Aký máte s nimi denný režim...?

nerya
24. okt 2019

📌

saskia_98
24. okt 2019

@livs25 vstavame rano o 9-pol 10tej, pozerame do 10tej rozpravky, potom ranajky, ideme spolu varit, rychlo sa navari, ideme vonku, prideme z vonku, papa polievocku a ide spat. Ked vstane papa druhe jedlo, zas sa hrame a ideme na dvor ku psom, potom spat, ked vstane zas papa, zas sa hrame a ide spat o 10tej vecer. A ja potom sadam k robote. Aaaaa tak dookola 😂😁

jaja23
24. okt 2019

@livs25 my vstávame o 6:30 až 7:30,napapame sa, ideme von, predtým ešte domáce práce, dáme vonku výživu, alebo ovocie, o 11:30 papa obed, o 12:00 spinka do cca 14 :00, olovrant okolí 15:00.Potom sa hráme a keď príde ocko z roboty, tak veceriame a idú na večernú prechádzku. Zaspáva okolo 20:00,o 19:15 kupeme, papa mliečko o uspavame.

siska53
24. okt 2019

@livs25 nas vstaval okolo 6:30-7:30, mliecko, potom aom.nieco porobila a pohrali sme.sa.. cca 10 bola desiata, potom.von do cca 11:30-12, v horucom.lete najskor von desiata vonku a okolo 10-11 navrat domov, niekedy aj pospal v kociku este cca 20-30minut. Medzi 12-12:30 obed, potom.siel okolo 13 spinkat. Alebo sme.sli von a spinkal v kociku. On tak max.hodinu.. Okolo 16:30 olovrant. Potom uz zvacsa doma, ak mal obedny spanok vonku, okolo 19 vecera, kupanie a spinkanie, to medzi 20:30-21 zaspinakaval. U malej podobne, len uz boli dvaja, ale rezim cca takyto, len pri mej sme.uz chodili poobede von po jej vyspinkani. V zime malokedy, to sme sa hravali doma, mne sa do tej zimy a tmy uz nechcelo nejak.

erikamamo
24. okt 2019

@livs25 6.30 až 7.30 hore ako kedy, rozpravky, papat, von, spinkat, ja medzi tym nieco porobim, spi cca dve hod, co je super si myslim, potom papat, potom zase von, potom sa hrame a uz zase papat, pride ocko, zahraju sa a idu spinkat samozrejme po kupani 🙂

lucyla38
Autor odpoveď zmazal
l222
25. okt 2019

Môj bude mať rok až o týždeň ale vyzerá to u nás takto: vstáva okolo 7mej, trošku sa pohrá, povrieska na mňa, pozhadzuje mi veci z nočného stolíku, okolo 8mej raňajky, potom sa zasa hrá a ja si čo to porobím(haha). Spať chodí ešte stále 2x, čiže okolo 10tej ideme spinkať a spí zhruba hoďku. To ja väčšinou zalomím spolu s ním :D Potom sa pohráme (rozumej rozšalátime celý byt a ja ho len naháňam, aby sa niekde nedorazil a upratujem po ňom) a okolo pol jednej má obed, po obede ešte trochu mliečko a potom ideme von, to ešte pospí v kočári ďalšiu hoďku. Večera je okolo pol šiestej. Do toho ešte kojím, keď si vypýta. Kúpať sa ide pred siedmou a zaspávame príšerne dlho, lebo mu idú asi všetky zuby naraz (mám pocit), takže cca okolo pol deviatej je väčšinou dobojované

minimilan
26. okt 2019

Vstáva o 6:30-7:00, do pol hodky má ranajky. Ja navarim, upracem, nachystam nás von. O pol 10 má desiatu, ktorú zje buď ešte doma (podľa toho, koľko prace mi treba doma spraviť) alebo je az vonku. Po 11tej sa vraciame domov, zje polievku a presne o pol 12 chodí spat. Spi takmer vždy do pol 3 a to ho ešte budím, lebo inak by spal aj dlhšie. Do tretej sa najeme a najneskôr o pol 4 sme zas vonku. Okolo 5- pol 6 mu dávam olovrant a domov sa vraciame medzi 18:30-19:00. Potom doma už len ľahká vecera, okupat a spat. Zaspí do pol hodky. O osmej už mám konečne koniec šichty 😂