icon

Aký máte doma režim cez prázdniny?

xlucia
2. júl 2012

moji su obaja skolkari, obaja myslim chodia do skolky radi, ale starsi urcite. zial posledne tri tyzdne juna boli chori, tak nemohli do skolky. a teraz je mesiac skolka zavreta a starsi vyplakava ze tam chce ist. no proste nuda. navrhla som mu ze si spravime zoznam akivit, co budeme cez pradzniny robit.
tak ma zaujima co budete robit s detmi vy. privitam dobre napady, okrem zoo a kupania. hlavne pocas dna ked treba byt doma v tieni, ako v tieto dni ked je prilis teplo byt v tych hodinach na ihrisku, alebo ked nastanu dazdive dni. cize take tie domace aktivity.
dik

Strana
z2
xlucia
autor
3. júl 2012

@motylekmn dakujem

evabb35
4. júl 2012

Predškoláci už radi pomáhajú v kuchyni pri pečení - napríklad keksíky vykrajujú, ovocie na cesto kladú, lekvár, či plnku nanášajú na cesto, pridávajú cukor, múku pri príprave cesta, zemiakové knedle, pirohy....prípadne pomáhajú pri príprave raňajok, olovrantov - natierajú maslo, nátierku na chlieb, vajíčko uvarené škrupinu odstránia, krájačom na vajíčka pokrájajú...pri príprave mliečnych koktailov dávajú ovocie do mixéra, cukor...už sú na trhu aj rôzne kuchárskej knihy pre deti, kde sú recepty, ktoré deti zvládnu a aj ich bavia...

evabb35
4. júl 2012

@xlucia a ešte sa škôlkari veľmi radi hrajú na obchod, tam sa dajú použiť rôzne obaly z potravín, čajov...

Strana
z2