Aký mobil na videohovory pre 4-ročnú dcérku?
Ahojte. Poraďte mi prosím mobil pre 4 ročnú dcérku, s ktorou si volávam keď niesom v daný deň s ňou, keďže býva s mojou ex. Či ste neriešili vôbec aký mobil to bude, hlavne nech má prednú kameru?
Ja by som rád nejaký výkonnejší, lebo sám niesom rád keď mi mobil seká alebo je pomalý a hlavne aby mal kvalitnú prednú (selfie) kameru.
Malá má rada fialovú farbu, len čo pozerám, tak fialový mobil je ťažko nájsť, jedine, že dokúpim fialový obal....
@20erika07 Vaaaw ďakujem za radu ohľadne apky, tú určite nainštalujem. Mobilík jej kúpim pravdepodobne Samsung A52, trošku je drahší, ale malá je na toľko uvedomelá, že vie, že si ho má chrániť 🙂.
@hennyinnsbruck Ďakujem krásne. Aj moja už vie kedy a ako treba mobil nabiť, len niektoré obmedzené dámy skôr ako vedeli tento detail už sa vyjadrovali, že 4 ročné dieťa to nemá šancu ovládať. Asi sa príliš svojim deťom nevenovali, keď takéto triviality ich deti neovládali vo veku 4 roky 🤷♂️.
@strejdo001 nie je zaco, je to fakt super ked nechceme aby viseli nase ratolesti na mobiloch, lebo je to pre nich velke lakadlo 🙂 a ked bude mat aj appky poblokovane , dokonca si bez tvojho suhlasu nebude vediet ani nic stiahnut, na vsetko bude potrebovat tvoje potvrdenie, ktore ti hned pride ako upozornenie 🙂 no ved to vsetko pozistujes ked to nainstalujes 🙂
Tak drzim palce, nech sa Vam s dcerkou podari byt v castejsom kontakte aspon takto 🍀
@strejdo001 veru nie, moje dieta vo veku 4 roky mobil nevedelo nabijat. Ale zato scitoval a odrataval v pohode a ked mal 4,5 roka ovladal princip nasobenia - ked uz mas potrebu riesit ako sa ini venuju svojim detom.
kupou mobilu svojmu 4 rocnemu dietatu, ktore evidentne nemas v starostlivosti, este viac vyhrotis uz aj tak evidentne napate vztahy.
to si akoze fakt myslis ze tvoja dcera bude mat ten telefon k dispozicii?
@zoro9836 S 20 plus mám, perfektný mobil. Aj na S20FE som uvažoval. Popozerám, či niekto nepredáva za normál cenu.
@kaktusik007 Tak ako ty sa ma pýtaš, ci mám potrebu riešiť ako sa iní venujú deťom, sa ja teba pýtam, či máš potrebu riešiť, či bude mať moja dcéra mobil k dispozícii alebo nie. Čo ťa po tom?
Mám ti tu vysvetľovať, že nemám malú v striedavej starostlivosti, lebo som hasič, slúžim 24ky, 2 dni voľno a zas 24 a celá moja rodina je na východe??? Ako mám mať podľa dcéru v striedavej starostlivosti? Kto sa postará o malú tých 24 hodín, pestúnku mi poradíš? A do toho ešte som športovec a reprezentujem túto našu skorumpovanú krajinu na najväčších svetových súťažiach, pričom som ostal žiť iba kôli dcére v kraji, kde sa mi vôbec nepáči, keďže tu niesú žiadne hory, lesy, kopce, iba polia a rovina. A navyše nátura domorodcov je úplne odlišná ako ľudí odkiaľ pochádzam.
Dámy.... Ty a tebe podobné, prosím vás, naozaj, nechajte si tie vaše dristy buď pre svojich mužov, keď vám to dovolia alebo sa radšej venujte svojim deťom a mužom, udržiavajte teplo domova a nemiešajte sa do súkromia druhých. Hm?
@strejdo001 aký zmysel mala otázka , ked odpoveď by si dostal v predajni elektra? Viem,že k veci ti odpovedalo asi 10%, ale mohol si vedieť, ze takto to tu chodí. Stačí prečítať 2-3 temy a vedel by si ako dopadnes. Reagujes tak, ako reagujes, mas na to právo, ale stale nechapem, otazku, keďže viac pises o sebe a o tom aky si starostlivý a o zlej ex.
@saraxyz Nemuselo k tomu dôjsť, keby sa vážené dámy držali témy ;).
Porušil som nejaké pravidlo ked sa pýtam takúto vec?
Poradíš mi aký mobil, alebo si ďalšia unudená životom?
@strejdo001 nie som unudena zivotom, ale zbytočne sa to tu hrotí.
Odpovedala by som ako uz bolo spomenute. Xiaomi, alebo Samsung.
Moze mat aj tablet, tam zrejme tiez vies nainstalovat messenger, pripoji sa na wifi...
@saraxyz Dievčatá sa nudia, ja im kľudne budem oponovať, nech majú zábavku ;). Len sa divím, že komentujú úplne od veci, len aby dali o sebe vedieť 🤷♂️

Vase deti nemaju mobily alebo to nevedia ale moja 3,5rocna vie kedy sa ma tablet nabit,(baterka cervena),natuka si tam kod ,zapne co jej treba ,takze 4r by sa tiez naucila Autor radu nemam sle prajem vsetko dobre a nech to klapne ako ma👌🏻👌🏻👌🏻