icon

Bábätko a popri ňom aj šteniatko - skúsenosti

uzanka16
6. jún 2016

Chcem sa opýtať zazili ste niekto ze mate male babatko a mate doma aj steniatko zaroven?Ak ano ako to zvladate? Ja mam 5 mesacnu dcerku a ideme kupit v juli steniatko madarskej vyzly, mame este 1 psa tiez madarsku vyzlu a byvame v rodinnom dome. Potrebujeme kupit steniatko, ake su presne dovody nechcem opisovat preoc kupujeme,.Ak mi tu niekto napise prosim nekritizovat, nehulakat ze aka som neviem aka matka atd. budem to ignorovat, chcem len vediet ak niekto ma skusenost nech napise ako to u nich chodilo a ci sa dalo zvladnut v pohode. Dakujem.

Strana
z2
renula05
10. jún 2016

My sme mali rovnaký vek šteňaťa aj mladšieho syna.Kým drobec spal v kočíku,so psom sme sa učili na voditko,chodiť a potom aj chodiť pri kočíku.V tých 4-5 mesiacoch to už celkom v pohode zvládol,mohli sme ísť aj ďalej po vonku,nielen blízko domu.Pes bol na dvore aj so staršou fenkou,tá ho na začiatku upratala ak to bolo nutné..Akonáhle ju prerástol,začali boje o vodcu na dvore.A to sme mali retrivera,v 8 mesiacoch mal 31kg.Niekedy bol problém,keď začal ťahať na prechádzke,ťahal malému ponožky z nohy či capačky 🙂 Ale už to bolo fajn,keby nám po velkej noci nezdochol,teraz by sme riešili spoločný pobyt drobca a psa na dvore na deke..Dá sa to zvládnuť,bola som na to viac sama,manžel robí a často je mimo domu a starší syn chodí do školy.

Strana
z2