Balzam na pery pre 3-mesačné bábätko
Dobrý deň prajem,
prosím, poraďte nejaký balzam na pery pre 3 mesačné bábätko alebo podobne...
Momentálne má obdobie spoznávania svojich rúk, tak si ich stále pchá do úst a olizuje a má hrozne červené okraje pier, neskôr vysušené.
Ďakujem 🙂
3 mesačnému dieťaťu by som rozhodne nedávala žiadny balzam a už vôbec žiadnu indulonu
Keď zaspí tak jemne potrieť sudocremom alwbo bepanthen krémom
Nam doktorka odporucila Lipobase
@sasenka251 ja som vždy mala skúsenosť, že sa mi po balzamoch pery ešte viac sušili, zaujímavé čo píšeš. Tak som sa naučila zbytočne si neoblizovať vo vetre a zime pery.
Ja som sice nedavala, ale podla mna lanolin, co je na bradavky. Ked ho moze "zjest" pri dojceni, tak nevadi, ked ho poolizuje z pier
Lipobase,alebo obyčajnu kozmetickú vazelinu
Všetkým veľmi pekne ďakujem 🤗🙏
Lanolin, La roche posay cicaplast na pery alebo ak sa to rozsiri, tak Bioderma perioral.
@jajka2211 3mes dietatu ziadny balzam na pery nepatri! Ani indulona!- tiez ju neolizujes a nejes tak nema co ani 3mes dieta
Ak tak len okolie ak ma vyrazny vysyp tak bioderma perioral , udrzuj mu ruky co najviac ciste
@pribinak Sudocremom určite nie. V tom je zinok a ten vysušuje.
@laurika999 naša pediatrička nám ho odporučila pri rovnakom probléme
Ďakujem všetkým 🙏🤗
@pribinak Tomu neverím. Buď si si to teraz vymyslela, alebo je to "čudná" pediatrička.
@svetlonos Ahoj, prosím vedela by si sem teda dať tú foto toho krému z DM ? 🙂
@jajka2211 Lanolín, Lipobase, alebo klasická čistá vazelína.
@laurika999 🤦🏻♀️

Za nás od malička klasická modrá indulona, aj na pery, aj tvar. Raz mi niekto dávno vravel, že do všetkých balzamov na pery zámerne pridávajú aj nejakú zložku, ktorá urobí to, že sú pery častejšie suche. Dlho som si myslela, že je to hlúposť, ale vážne po všetkých balzamoch, ktoré sme vyskúšali jedine ta indulona ozaj pery zvlacnila a vydržalo to najdlhšie.