Dobrý balzam alebo olej na popraskané pery
Poraďte nejaký dobrý balzam, alebo olej na pery. Mám ich hrozné a už som zúfalá. Popraskané až do krvi. Obyčajné balzamy ako Labelo nepomáhajú. V lete ich mám tiež suché a teraz v zime je to katastrofa 🙈
No tak za mna ked mam suche pery tak snad labelo mi robi najhorie mam este suchsie, jedine co mi naozaj zabera a je top je klasicky jeleny loj, kremy vobec to s aj ja skusala
@danusskaaa vidíš, ja mám ešte Lansinoh zabalený a minule som ho už chcela vyhodiť... 🙏
skús aj hojivý zázrak od Oriflame, tzv, vajíčko. A doplnila by som na tvojom mieste Zinok a B- komplex
Za mňa Vitalos balzam, alebo Astrid. Labello sú aj pre mňa otrasné, ešte viac sušia pery akurát.
Alebo jelení loj, obyčajný najlacnejši hocikkde v drogérii
cista vazelina. pod to si pripadne mozes dat este nieco, co tie pery zvlhci, napr. hydratacne serum.
Cicaderma, hojivá masť s vazelínou, aj na drobné poranenia, podráždenú pokožku...
@stellarphoenix jooj si mi pripomenula, tak 10r? dozadu ked frcali tie eos balzamy, teraz som len tak zo srandy skusala najst na nete, uz ich ani neviem najst
Hojivý zázrak z Oriflame,ja ho používam na popraskané pery, často mám kútik aj na to mi pomáha,na suché lakte, dokonca aj keď mam ranu pri nose (pri chorobe alebo alergickej nádche).
Hojivý zázrak z Oriflame. Obsahujú oeleje. Teraz sú akcie. Jojobový olej je tiež super.
Alebo skús ten Vitalos balzam, ako ti radia
@zuzuliennka1 EOS prestali dovážať, myslím, že ich dokonca už tá firma v GB nevyrába... Čo je škoda, roky som používala Lemon drop...
Skúšala som kadečo, zo všetkého som mala pery ešte horšie, jediné a to som skúsila všelijaké vrátane rôznych bio, čo funguje u mňa je EOS, u nás sa našťastie stale predáva, akurát som kupovala vianočné prichute.
Na noc Infadolan, bradavkove krémy a medzi ludi bioderma atoderm tycinka
A pit vela tekutín, Bcko vitaminy

ja v takýchto prípadoch používam krém na ruky, napr. neutrogenu alebo nivea bola taká na extrémne suché ruky; teraz som si kúpila v DM nejaký peeling na pery, ktorý sa dáva na noc, tak uvidím, tiež mám vždy vysušené a až do krvi popraskané aj pery aj ruky v zime