icon

Beriete deti so sebou na výlet?

21. apr 2023

Beriete svoje malé deti napríklad na turistiku, nákupy a podobne alebo dávate dieťa strážiť? Deti vi veku od 1 do 3 rokov myslím.

Strana
z4
galganka
23. apr 2023

@dankanka však, ale na kľud máme rande, kino s dospeláckym filmom, večeru... a nie dovolenku, alebo výlet do prírody, kde si to najviac užijú práve deti. A v potravinách to tiež zvládnu. Vďaka tomu, že tam chodia od mala, už prakticky nakupujú za nás, vedia čo kde je, aký druh čoho kupujeme a nosia do košíku za nás. 🤷‍♀️

uradnikova
23. apr 2023

Ja beriem. Vyberam trasy,kde sa da kocikom a odrazadlom

majka2804
Autor odpoveď zmazal
567funny567
23. apr 2023

Na turistiku niekedy áno, niekedy nie záleží aká dlhá je trasa. Nejakých 5-6 km zvládne (3 ročný) ale čo chodíme sami na cca 15 km to je pre dieťa veľa. Inak všade chodíme spolu 😊

blackcat8885
23. apr 2023

Ja tiež vďaka deťom viac chodím mimo domu. Na rôzne podujatia a nie len detské ale tak celkovo. Aj viac do prírody aj na bicykel aj na kúpalisko. Ked som nemala deti bola som viac lenivá teraz sa mi viac chce a viac stíham ako bez detí

monika185243
23. apr 2023

Áno všade

yanni
23. apr 2023

Jasne, vsade. Od pociatku. Nemala a nemam ich kde "odlozit".

dankanka
23. apr 2023

@galganka tak dnes je "v mode" mysliet hlavne sam na seba.. deti odlozit unavenym starym rodicom hned ako pridu z prace a ist do posilky, na rande ci s kamoskou na kavu, alebo na nechty..najlepsie kazdy den. Lebo ved treba zit a zivot s detmi je taaaak obmedzujuci :D

bellugia
23. apr 2023

Čo za otázka? Samozrejme, že áno! Už keď bola malá v kočíku ako dojča, jednoznačne! Ako si má dieťa zvykať na rôzne prostredia? Ako chcete riešiť zakaždým stráženie? Iné sú výnimky, hospitalizácia, návšteva lekára, kde dieťa nemáte kde nechať... Ale bežne veci, ako píšte.. určite všade s dieťaťom! Ja si takto po novom nosím aj psíka... :D

vero96
24. apr 2023

keď máme program s bezdetnými kamarátmi, dieťa strážia starkovci a pod. do obchodu na vylet/dovolenku chodí s nami. Keď chceme ist niekam sami dvaja opäť si vieme zabezpečiť stráženie.

sakaca
24. apr 2023

Áno, na turistiku a dlhšie prechádzky, výlety mam vždy so sebou nosič od 2 rokov je pre mňa top Rischino Premijm XXL

Strana
z4