icon

Boli ste sama s dvoma škôlkarmi na kúpalisku?

19. jún 2024

Ahojte, skúšali ste to niektorá? Som s deťmi sama, radi by sa šli kúpať a ja nemám odvahu ísť s nimi sama, aby sa im niečo nestalo. Vestu máme polystyrénovú jednu plus kolesá. Prípadne aké pomôcky by ste mi odporúčali, aby sa mi tam netopili. Ešte doplním, že obe deti sú veľmi živé.

mondolina
19. jún 2024

chodila som tak, stále som bola pri nich.

autor
19. jún 2024

@mondolina ďakujem a toto si náhodou neskúšala
https://www.decathlon.sk/p/4009-100109-detske-p...

blah24
19. jún 2024

Aj ja chodim s dvoma. Kluci maji 4 a 6

autor
19. jún 2024

@blah24 používate nejaké pomôcky?

nikha2809
19. jún 2024

Áno, ja som chodila odkedy mala dcéra 4 roky a syn 7 mesiacov sama, doteraz tak chodím.Obaja mali Cherek rukavniky a celý čas som z nich samozrejme nespustila oči.

dadka1997
19. jún 2024

Bežne som tak s deťmi chodila

negymama
19. jún 2024

ja som tak bola davnejsie so 4 detmi, od 2 do 8 rokov. /necele 2,4,6,8 rokov/
Nebolo to lahke. ale deku sme mali rovno pri kraji bazena na betone, taka tapacirovana deka. s najmensimi som bola v uplne plytkej vode po kolena, dve starsie sa clupkali s rukavnikmi v trochu hlbsej vode, Najstarsia uz vedela plavat. Na wc chodili starsie samy, s dvoma mladsimi som chodila s tym, ze starsie sedeli na deke. Dalo sa, aj do bufetu som poslala najstarsiu nieco kupit, ale som isla ja a deti ostali spolu na deke. Boli celkom disciplinovane. Pri 4 detoch si nemozes dovolit, aby vystrajali.

negymama
19. jún 2024

skusit mozes, peniaze si daj do nepremokaveho puzdra. ostatne veci na deke na dohlad z bazena. a vzdy bud s detmi v bazene, alebo stoj pri kraji a sleduj, ak nie je dovolene vojst do bazena dospelym. do bufetu, na wc vzdy s detmi a kabelou s vecmi ktore sa bojis nechat - kluce, peniaze, mobil. Daj detom vesticky ak mate, najlepsie take s polystyrenom a s dobrym zapinanim, radsej kvalitnejsie. My sme detom kvoli clnu na jazero kupili bezpecnostne vesty, v tom plavali, dieta to nedokazalo odopnut. Boli super, a mala som ako tak deti v bezpeci aj na jazere - Domaša. A este ich bolo aj z dialky vidiet. MOhla som ich cekovat z deky.

stvura
19. jún 2024

ja mam tri deti a chodila som s troma na kupalisko 🙂 aj s troma (rozdiel mam 1,5 a 2r) - pravda je ze vsetky mi chodili od 3-4r na plavanie takze nejaky velky strach som nemala. treba ich len strazit, doniest dost hraciek a ak zvolite ten malicky bazen tak nie je problem...trocha horsie sa organizuje prichod a odchod

slavomira236
19. jún 2024

Stale chodim vsade s detmi sama. Od malicka..obycajne rukavniky koleso..

thirstymonk
19. jún 2024

Jasne, že som bol. Dcera 2, syn 5. Zvladli sme to, neutopili sme sa :D

xsuzannex
19. jún 2024

Mam tri deti a nesla by som sama. Ale tak deti si poznas, vies ci su dive ci kludne, ci obsedia.. podla toho sa zariad

jana_eyre_2
19. jún 2024

Ja som chodievala s troma.. mali sme pravidlá, nemohli sa odomna pohnúť, stále som ich mala na očiach.. chodili sme ale v takom čase aby tam nebolo veľa ľudí..

wudz
19. jún 2024

Mám troch besných chalanov a bežne som išla sama, majú 2-ročné rozdiely medzi sebou. Ale teda vždy, vždy mohli ísť z deky len s rukávnikmi, prípadne sme boli len v plytkom bazéne. Ak môžem odporučiť, rukávniky Cherek a podobné varianty sú skvelé, od malého bábätka sme ich používali do cca 5-6 rokov a mala som istotu, že sa udržia nad hladinou, aj keď sa na sekundu obzriem za druhým.

blah24
19. jún 2024

Normalne jen rukavky pro oba.

henka123123
19. jún 2024

Ja mam 2 a nesla by som urcite ja...s jednym som bola..ale uz si netrufam

autor
19. jún 2024

@wudz ďakujem

Ďakujem vám za povzbudenie a tipy. Úrčite pôjdeme.

pohodacka03
19. jún 2024

Mame 3 deti a chodim s manzelom s nimi. Ale jeden ma rocneho na starost a druhy tych starsich(3+4 roky). A ti starsi su besni, ale da sa to zvladnut v pohode. Moji maju len kolesa, lebo ak sa potopia, tak dokazu celkom aj na povrch vyjst. Odporucali ti tu uz baby cherek rukavniky. Chodte a uzite si to 😊👍

gerfinka
19. jún 2024

Ja som sama bola aj s 2 a 4 ročnou. Žiadny problém, okrem toho že ja som sa extra neokupala. Ale chodila som aj na také kúpalisko, kde je bazén s pozvoľným vstupom a zároveň ďalej aj s hlbsou vodou. Takže pekne obe v kolesách a šup do hlbokej.

dominikamacakova
26. jún 2024

Už dva krát a úplne super 🙂 Ale samozrejme, že nonstop pri nich. Nešla som si tam oddýchnuť na deku, ale vyslovene byť každú sekundu pri deťoch 😀

autor
26. jún 2024

@dominikamacakova obe sú tvoje? Nádhernè sú.

dominikamacakova
26. jún 2024

Áno moje, ďakujem 🙂

luliu
26. jún 2024

Určite nie kolesá, ale rukaviky

dominikamacakova
26. jún 2024

@luliu každé dieťa na kúpalisku malo koleso. Ja mám aj cherek rukávniky a deti ich nechceli

luliu
26. jún 2024

@dominikamacakova nič to nemení na tom, že koleso je oveľa nebezpečnejšie pre dieťa a hlavne vtedy ak má matka na starosť viacero deti.

dominikamacakova
26. jún 2024

@luliu tak to áno, nebezpečné je asi všetko, treba byť pri nich ako hovorím

autor
26. jún 2024

@dominikamacakova ani moje nechceli rukávniky, takže objednám len jeden pár zatiaľ lebo doteraz som mala smolu a preto museli mať vestu a koleso.